Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnen Oranjestraat 7 1013HZ Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

Vraagprijs € 425.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
27 m²

Omschrijving

UNIEK OBJECT!! Super leuk, knus en speels ingedeeld woonhuis van drie verdiepingen in hartje Centrum! Deze woning beschikt over een woonkeuken op de begane grond, woonkamer op de eerste verdieping en twee slaapkamers en badkamer op de tweede verdieping.

Biedingsprocedure:
Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU
Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt u als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit vrijdag 17 mei a.s. om 12.00 uur. Bieden vanaf € 425.000,- kosten koper.

De Binnen Oranjestraat is een gezellige straat middenin de Haarlemmerbuurt en is gelegen naast de grachtengordel, De Jordaan en de binnenstad van Amsterdam. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op korte loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen.
Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/bus verbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

Indeling
- begane grond: entree met hal, woonkeuken met vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven, kookplaat (elektra) en wasmachine, meterkast, bergkast en kast met CV opstelling
- eerste verdieping: overloop, woonkamer, toilet
- tweede verdieping: twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel

Kenmerken
- woonhuis, 3 verdiepingen
- bouwjaar circa jaren '80
- woonoppervlakte 69m2
- 3 kamers
- volledig dubbelglas, cv combiketel (Intergas HRE, 2011)

Bijzonderheden
- direct beschikbaar
- voormalige huurwoning van De Key (clausules "niet-zelfbewoond en ouderdom van toepassing)
- verkoper garandeert niet dat keukenapparatuur naar behoren werkt
- woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor eigen kinderen)
- anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- erfpachtgrond gemeente Amsterdam, vooruitbetaald tot 1 december 2041
- projectnotaris Spier en Hazenberg
- Kadastraal: gemeente Amsterdam, sectie L, nummer 6064,

-----------------------------------------------

UNIQUE PROPERTY! A lovely, cosy, three-storey house with an interesting layout in the centre of Amsterdam! This property has a kitchen on the ground floor, living room on the first floor and two bedrooms and a bathroom on the second floor.

Bidding procedure:
This property is sold through the website: BIEDOPDEZEWONING.NU
Woonstichting DE KEY sells properties through the transparent online MVA bidding system. This offers interested parties the opportunity to follow the bidding process. The bidding process will close on Friday 17th of May at 12 o'clock. Bidding from EUR 425,000 with costs for the buyer’s account.

The Binnen Oranjestraat is a pleasant street in the middle of the neighbourhood Haarlemmerbuurt and is located next to the canals, the Jordaan and the centre of Amsterdam. Countless shops, restaurants and bars are within a short walk, as well as the Linden and Noordermarkt where you can go for your grocery shopping.
Various recreational areas, such as Westerpark and Frederik Hendrikplantsoen, are within cycling distance. Moreover, various train/tram/bus connections are within walking or cycling distance (Central Station).

Layout
- ground floor: entrance hall, dining room and kitchen with dishwasher, fridge-freezer, oven, cooking zone (electric) and washing machine, meter cupboard, storage cupboard and central heating system
- first floor: landing, living room, toilet
- second floor: two bedrooms, bathroom with a shower and washbasin

Features
- residential house, 3 floors
- constructed in the 80s
- living space 69m2
- 3 rooms
- fully double glazed, central heating combi boiler (Intergas HRE, 2011)

Details
- immediately available
- former rental home of De Key (“non-occupancy“ and “old-age” clauses applicable)
- seller does not guarantee that kitchen appliances work properly
- property can only be purchased for self-occupancy (or by parents for their children)
- 2-year anti-speculation clause applicable
- leasehold land municipality of Amsterdam, prepaid until December 1, 2041
- project notary Spier & Hazenberg
- cadastral: municipality of Amsterdam, section L, number 6064
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
27 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.