Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Binnen Vissersstraat 10 A 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

Op een bijzondere locatie in de Jordaan ligt dit charmante twee laags benedenhuis van 77 m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzende keuken, twee goede slaapkamers, een tuin n dakterras.

INDELING
Eigen entree aan de straatzijde. Ruime vestibule met separaat toilet. Woon/eetkamer aan de achterzijde met toegang tot de aangrenzende keuken. De nette keuken is voorzien van alle gewenste inbouw apparatuur en kokend water kraan. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de fraai aangelegde stadstuin.
Trap vanuit de hal naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee goede slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airconditioning. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige dakterras. Centraal gelegen is de badkamer met WC, wastafel en bad/douche combinatie.

VVE
Het betreft hier een kleinschalige VVE met 2 leden. De VVE is verzekerd en ingeschreven in de kamer van koophandel. Er is geen maandelijkse bijdrage.

GROND
Het appartementsrecht staat op eigen grond, dus geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
- Twee laags benedenhuis in de Jordaan;
- Zeer charmant;
- Tuin en dakterras;
- Twee goede slaapkamers;
- Eigen grond;
- Opnieuw gefundeerd met betonnen palen;
- Volledig gerenoveerd onder leiding van een architect in jaren '80 (onder meer leidingen/electra);
- Rijksmonument (5886).

OMGEVING
Het appartement bevindt zich op een bijzondere lokatie in de Jordaan, want de straat zelf biedt een oase van rust. Binnen 1 minuut lopen zijn alle winkels en restaurants op de Haarlemmerstraat te bereiken en met 5 minuten wandelt u de Noordermarkt of Lindengracht op waar u meerdere malen per week een markt vindt. Het Centraal Station, met al haar openbaar vervoer mogelijkheden, ligt op wandel afstand.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In a very extraordinary part of the Jordaan is where this charming two-layer ground floor apartment of 77m2 is located. The apartment features a spacious living room adjacent to the kitchen, two well-measured bedrooms, a garden and a roof terrace.

LAY OUT
Own entrance on the street side. A spacious vestibule with a separate toilet. Living/dining room facing the back with access to the adjacent kitchen. The neat kitchen is provided with all the built in equipment you would need.
From the kitchen you have access to the beautifully landscaped garden.
Staircase from the hallway to the second floor. On this floor there are two well-measured bedrooms. The bedroom facing the back of the apartment is provided with air conditioning, you also have access to the roof terrace from this bedroom. Centrally located is the bathroom with a toilet, sink and a bath/shower combination

ASSOCIATION OF OWNERS
The association of owners is small and consists of 2 members. The association of owners has been signed into the chamber of commerce and has no extra monthly fees.

GROUND
The apartment stands on own ground, so no ground lease!

PARTICULARTIES
- A two-layer ground floor apartment in the Jordaan
- Very charming
- Garden and a roof terrace
- Own ground
- A new foundation with concrete poles
- Fully renovated and led by an architect in the 80s
- National monument

LOCATION
The apartment is located in a very extraordinary part of the Jordaan the street is an oasis of quiet. Within a minute walk you can reach all different sorts of restaurants and stores on the Haarlemmerstraat and within a 5-minute stroll you are at the Noordermarkt and the Lindengracht, which has markets a few times a week. The Central Station is right around the corner and has many possibilities for public transport.


GENERAL
We have thoughtfully composed all the information gathered for this apartment. However we are not liable concerning any information given, but the listed information given can be borrowed.

We would love to make an appointment to view this apartment with you!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men op de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fhig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Binnen Vissersstraat 10 A 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

naar Binnen Vissersstraat 10 A 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand