Binnen Vissersstraat 10 B 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

Dit charmante dubbele bovenhuis van 83 m2 ligt op een geweldige lokatie in de Jordaan in een rustig straatje tussen de Haarlemmerstraat en de Brouwersgracht. Het appartement met eigen entree aan de straatzijde beschikt over een royale woonkamer, een separate leefkeuken, twee zeer ruime slaapkamers én een zonnig dakterras.

INDELING
Eigen entree aan de straatzijde met verzorgd trappenhuis naar het appartement op de tweede verdieping. Hal met separaat toilet. Royale woonkamer aan de voorzijde. Leefkeuken aan de achterzijde met authentieke servicekast. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Trap naar de derde verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee uitzonderlijk ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vide voor extra bergruimte. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is er een vaste trap naar het dakterras. Dit terras ligt verscholen tussen het dak waardoor u hier heerlijk uit de wind zit en de hele dag van de zon kunt genieten! Het dakterras is voorzien van twee diepe bergkasten, in één van deze kasten hangt de CV ketel. De badkamer, centraal gelegen op de derde verdieping, is voorzien van wastafel, toilet en douche. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

VVE
Het betreft hier een kleinschalige VVE met 2 leden. De VVE is verzekerd en ingeschreven in de kamer van koophandel. Er is geen maandelijkse bijdrage.

GROND
Het appartementsrecht staat op eigen grond, dus geen erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
- Twee laags bovenhuis midden in de Jordaan
- Zeer charmant
- Twee uitzonderlijk ruime slaapkamers
- Zonnig dakterras
- Eigen grond
- Rijksmonument (5886)
- Airbnb is niet toegestaan door de VVE
- Koper dient een nieuwe vloer te leggen in de keuken die voldoet aan de isolatie/geluidseisen (zie splitsingsakte artikel V lid 4.)

OMGEVING
Het appartement bevindt zich op een bijzondere lokatie in de Jordaan, want de straat zelf biedt een oase van rust. Binnen 1 minuut lopen zijn alle winkels en restaurants op de Haarlemmerstraat te bereiken en met 5 minuten wandelt u de Noordermarkt of Lindengracht op waar u meerdere malen per week een markt vindt. Het Centraal Station, met al haar openbaar vervoer mogelijkheden, ligt op wandel afstand.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan
de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Binnen Vissersstraat 10 B 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

naar Binnen Vissersstraat 10 B 1013GD Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand