Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnenbuurt 14 1448LE Purmerend, Europa

Huurprijs € 850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Binnenbuurt 14
1448 LE PURMEREND

Bijzonder aantrekkelijke, zeer representatieve, NIEUWBOUW, commerciŽle ruimte met een 2-tal eigen parkeerplaatsen op de perfecte locatie in het nieuwste woongebied van Purmerend, Kop West!

Toplocatie met een mooie uitstraling nabij het centrum van Purmerend in een fijn opgezette woonomgeving en met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en nabij diverse overige voorzieningen. Parkeren is mogelijk op een 2-tal eigen parkeerplaatsen in het afgesloten binnen plein van dit complex.

De ruimte met veel lichttoetreding door de grote glaspuien meet ca. 70m2 BVO primaire bedrijfsruimte ruimte met een 4m2 overige bergruimte/containerruimte en zal in principe casco worden verhuurd.

U dient derhalve zelf zorg te dragen voor vloer- wand- en plafondafwerking, toiletgroep, kitchenette, verwarming etc.

Download de brochure voor de plattegronden en technische omschrijving!

Huurprijs commerciŽle ruimte; Ä 850,-- ex BTW per maand
Huurprijs per P-plaats; Ä 50,-- ex BTW per maand


Algemene condities;

Toegestane bestemming; bedrijven, kantoren, sociale en culturele voorzieningen, (para)medische voorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, sport en recreatie voorzieningen, detailhandel en lichte horeca.

Huurbetaling: Per maand vooruit .

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiŽle nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg (uitgangspunt is 5jaar+5jaar optie)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-04-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's