Vorige | Volgende

Binnendijk 27 - 29 8244AA Lelystad, Lelystad-Haven Oost

Omschrijving

Het pand bestaat uit een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf. Het gebouw heeft één bouwlaag met een buitenruimte voor het kinderdagverblijf en een patio. De entree met tochtsluis geeft toegang tot twee vleugels. De linkervleugel is in gebruik als kinderdagverblijf. De rechtervleugel is in gebruik als gezondheidscentrum met wachtruimte en diverse spreek- en behandelkamers.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-12-2019
Status
Onder optie

Bouw

Soort object
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente Lelystad ligt in Oostelijk Flevoland en heeft een oppervlakte van 765 km², waaronder een wateroppervlakte van 45 km². Wonen aan het water, dichtbij het bos of bouwen helemaal naar eigen wens en ontwerp, zelf of samen met anderen. Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft je de mogelijkheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder