Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Binnendraaierij 22 1021PR Amsterdam, IJplein e.o.

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ruim appartement van 74 m gelegen in hip Amsterdam Noord nabij de pont.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex dat op loopafstand ligt van de veerpont aan het IJplein en de metro Noord-Zuidlijn. Het appartement beschikt over een eigen toegang, breed balkon en een separate berging.

Indeling

Het appartement heeft een eigen entree op de parterre. Middels de hal en interne trap bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal, gang, ruime moderne badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, ruime keuken met mogelijkheid voor het plaatsen van een eettafel, lichte woonkamer met toegang middels schuifpui naar het brede balkon, aan de straatzijde bevindt zich de slaapkamer.

Gezien de indeling kan het appartement middels een kleine aanpassing als twee zelfstandige units bewoond worden waarbij keuken en badkamer worden gedeeld.

De berging is te vinden in de nabijgelegen bebouwing, heeft een aparte toegang en is ruim genoeg om een fiets of scooter te stallen.

Ligging

Behoudens de ideale ligging nabij groen en het IJ, is het Centrum van Amsterdam gemakkelijk te bereiken middels veerpont IJplein. Tevens zijn alle voorzieningen om prettig te kunnen wonen binnen handbereik: supermarkten, leuke restaurants (Stork, Goudfazant) etc.

Bijzonderheden

- Eigen entree;
- Separate ruime berging;
- Ruim balkon met groen uitzicht;
- Nabij pontje IJplein;
- Ook zeer geschikt om te bewonen als twee zelfstandig units met gedeelde keuken en badkamer;
- Dubbel glas;
- Bouwjaar 1985;
- De Vereniging van Eigenaren bestaande uit 187 appartementsrechten wordt professioneel beheerd door Eigen Haard;
- De servicekosten bedragen 77,08 per maand;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2035.

---

ENGLISH

Spacious apartment of 74 m located in booming Amsterdam Noord near the ferry.

The apartment is situated on the first floor of a small-scale apartment complex that is located within walking distance of the ferry on IJplein and the subway Noord-Zuidlijn. The apartment has its own entrance, spacious balcony and a separate storage.

Layout

Private entrance on ground floor. Via the hallway and internal stairs you reach the first floor.

First floor:
Hallway, spacious modern bathroom with shower, toilet and sink, spacious kitchen with possibility to place a dining table, light living room with sliding doors to the spacious balcony, bedroom at the front.

With a small adjustment, the apartment can be occupied as two separate units, with kitchen and bathroom being shared.

The storage room is located in a separate nearby building and is spacious enough to park a bicycle or scooter.

Location

Ideal location near green and the IJ. The center of Amsterdam is easily accessible by ferry IJplein. Also, all facilities to live comfortably are within reach: supermarkets, nice restaurants (Stork, Goudfazant) etc.

Specifics

- Private entrance;
- Separate spacious storage;
- Spacious balcony with a green view;
- Near the IJplein ferry;
- Also very suitable to occupy as 2 separate units with shared kitchen and bathroom;
- Double glass;
- Year of construction 1985;
- The Association of Owners consists of 187 apartment rights and is professionally managed by Eigen Haard;
- The service costs are 77,08 per month;
- Ground lease surrendered to 2035.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder