Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnenhof 45 1165GG Halfweg, Halfweg

Vraagprijs € 375.000 

Bewaar object

Omschrijving

Op zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u deze woning geheel vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Aan de Amsterdamsestraatweg in het oude centrum van Halfweg, op de plek waar decennia lang de toren van de Grote Kerk het straatbeeld heeft bepaald, is met behoud van de toren het luxe appartementencomplex “Torenzicht” gerealiseerd. Het schitterende lichte nieuwbouwappartement, welke is gelegen op de tweede verdieping, is door de unieke hoekligging voorzien van veel raampartijen, twee slaapkamers, een nieuwe badkamer en een ruime woonkamer. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplek voor het appartementencomplex. De Binnenhof ligt op loopafstand van het treinstation en het centrum. Alleen de keuken hoeft nog naar eigen smaak uitgezocht te worden en er kan zorgeloos gewoond worden!

Entree, hal met meterkast en toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet, de wasruimte en de woonkamer.
De woonkamer is voorzien van een keukenaansluiting en geeft toegang doormiddel van een schuifpui en een aparte deur tot het balkon.

De twee L-vormige slaapkamers hebben allebei een kiep kantelraam.

Toilet:
Het toilet heeft een grijs/bruine tegelvloer met een zwevend toilet en een fontein.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en inbouwspots. De vloer heeft een grijs/ bruine tegel en de wanden zijn gedeeltelijk gestuct en betegeld.

Wasruimte:
De wasruimte heeft een wasmachine en drogeraansluiting. In deze ruimte bevindt zich ook de mechanische ventilatie en de CV-Ketel.

Balkon:
Het balkon ligt op het westen en kan worden afgesloten met een glazenwand over de gehele breedte.

Het gehele appartement is voorzien van een eikenhouten visgraat vloer met vloerverwarming. De badkamer en toilet hebben ook vloerverwarming. Alle wanden zijn gestuct en hebben een lichte beige kleur.

Berging
in de onderbouw bevindt zich een aparte berging.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van eigenaren wordt gevoerd door VvE Gebouw "Torenzicht" aan de Binnenhof 25-50 te Halfweg. De servicekosten bedragen voor dit appartement € 122,97,-.

Torenzicht
Het appartementengebouw is toegankelijk via een trap aan de voorzijde en aan de achterzijde via een hellingbaan. In de kerktoren is het hoofdtrappenhuis alsmede de toegang naar de lift, die alle woonlagen toegang biedt.

Omgeving
Het appartementencomplex Torenzicht is gelegen in de directe nabijheid van het NS-Station Halfweg-Zwanenburg en heeft een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Haarlem, Zandvoort en zelfs naar Hoorn. Er stoppen meerdere keren per uur treinen, zodat de steden Haarlem en Amsterdam in slechts 10 minuten bereikbaar zijn. Daarnaast zijn er goede busverbindingen met Amsterdam-Sloterdijk, Zwanenburg, Hoofddorp en de Luchthaven Schiphol.

Halfweg
Het dorp Halfweg heeft zijn naam te danken aan de ligging halverwege de steden Amsterdam en Haarlem. Halfweg is ontstaan in de 17e eeuw toen men begon met de aanleg van de trekvaart tussen Amsterdam en Haarlem. Vóór 1632 was de reis van Amsterdam naar Haarlem een hachelijke onderneming; de enige weg tussen deze steden was de Spaarndammerdijk (een tot op de dag van vandaag bewaard gebleven historisch stukje Amsterdam). Een zeer markant herkenningspunt van Halfweg zijn momenteel de twee silo’s van de voormalige suikerfabriek. Zowel de silo’s als de voormalige suikerfabriek en het omliggende terrein vormen de basis voor de herontwikkeling van dit gebied dat de naam “Sugar City” heeft gekregen. “Sugar City” wordt ontwikkeld op het voormalige CSM-terrein in Halfweg. Het CSM terrein is als gebied historisch zeer waardevol en geldt als uniek industrieel erfgoed en is centraal gelegen.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Binnenhof 45 1165GG Halfweg, Halfweg

naar Binnenhof 45 1165GG Halfweg, Halfweg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand