Vorige | Volgende

Binnenkant 46 A 1011BP Amsterdam, Scheepvaarthuisbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
170 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Gerenoveerde benedenwoning van ca. 170 m2 met drie slaapkamers op een top locatie in het Centrum!

Deze woning is geheel hoogwaardig gerenoveerd en gemoderniseerd. Overal is nieuwe elektra en nieuw leidingwerk aangebracht. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten vloer en er zijn overal spots geplaatst.

Indeling
Entree, via openslaande luiken gaat u een trapje naar beneden. Deze deuren zorgen meteen voor privacy wanneer ze gesloten zijn. De woonkamer is in de lengte van de woning gelegen en er is een open keuken gecreŽerd. De keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals; een grote wasbak, gasfornuis, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer is er een brede gang naar de drie slaapkamers en een binnenhof aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van veel licht. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet. Verder is er een separaat tweede toilet in het woongedeelte.

Locatie
De Binnenkant is een rustige oase in het centrum van Amsterdam waar slechts bestemmingsverkeer rijdt. Het appartement ligt op loopafstand van Het Centraal Station (7 minuten) en de Nieuwmarkt (3 minuten). Tevens liggen op loopafstand de Stopera, het Bimhuis, het Muziekgebouw aan het IJ, het Waterlooplein, het Rembrandtplein en het Scheepvaartmuseum.
De bereikbaarheid is uitstekend met het Centraal Station, metro, tram, bus en IJ-tunnel direct in de buurt. De mogelijkheid bestaat een bootje praktisch voor de deur af te meren voor tochtjes door de Amsterdamse grachten en over de Amstel.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd, direct te betrekken;
- Oppervlakte ca. 170 m2;
- 3 slaapkamers;
- Houten vloer door de gehele woning.
- Vloerverwarming
- Exclusief G/W/L


++++++++++


Renovated ground floor apartment of approx. 170 m2 with three bedrooms on a top location in the city center!

This apartment has been completely renovated and modernised. New electricity and new piping have been installed everywhere. The apartment has a beautiful wooden floor and spots are placed throughout the house.

Lay-out
Entrance, through double opening shutters, you have access to the apartment via a staircase. These doors immediately provide privacy when they are closed, but when you open both doors, outside and inside feel connected. The living room is stretched out with an open kitchen. The kitchen is equipped with all kinds of built-in appliances such as; A large sink, stove, oven, fridge, freezer and dishwasher.
From the living room there is a wide corridor to the three bedrooms and an inner courtyard at the rear. All bedrooms are equipped with lots of light. The bathroom has a large double washbasin, shower, bath and toilet. There is also a separate second toilet in the living area.

Location
The inside is a quiet oasis in the centre of Amsterdam where traffic is only driving. The apartment is within walking distance of the central Station (7 minutes) and the Nieuwmarkt (3 minutes). Also within walking distance are the Stopera, the Bimhuis, the Music building on the IJ, the Waterlooplein, the Rembrandt Square and the Maritime Museum.
The accessibility is excellent with the central Station, Metro, tram, bus and IJ-Tunnel directly nearby. The possibility exists to moor a boat practically in front of the door for trips through the Amsterdam canals and over the Amstel River.

Details:
- Completely renovated, ready to move in;
- Surface area approx. 170 m2;
- 3 bedrooms;
- Wooden floor throughout the house.
- Floor heated
- Excl. G/W/E
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-11-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder