Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Binnenkant 46 B 1011BP Amsterdam, Scheepvaarthuisbuurt

Vraagprijs € 1.150.000 

Bouwjaar
1700
Woonoppervlakte
153 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Binnenkant 46 te Amsterdam


Schitterend gelegen in het historische centrum van Amsterdam treft u dit bijzondere monument uit de 17e eeuw aan, met een totaal gebruiksoppervlak van 645 m2 verdeeld over 6 lagen en 3 appartementsrechten. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 221 m2 eigen grond. Ieder appartementsrecht beschikt over eigen buitenruimte.

Ligging:

Het pand/de appartementen zijn fraai gelegen en aan de Binnenkant met een schitterend uitzicht op de Waalseilandgracht, Montelbaanstoren en Oudeschans.

Verder is de locatie uitstekend bereikbaar, met zowel het openbaar vervoer als de auto.
Het Centraal Station is op loopafstand (ca.10 min.). Er zijn busverbindingen vanaf de Prins Hendrikkade en er is een metrohalte op de Nieuwmarkt. Ook met de auto bent u vanaf hier in een mum van tijd op de Ringweg A-10 via de IJ- of Piet Heintunnel.

46 B -(46 beletage) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woonruimte op de beletage en tussenverdieping, groot 153 m2. Woonkamer, woonkeuken en 3 slaapkamers

De woning is thans in gebruik voor Short Stay verhuur ( vergunning tot 11 maart 2021) en kan leeg worden opgeleverd. Gemiddelde opbrengst over het afgelopen jaar op te vragen bij de makelaar. De woning zal bij levering leeg opgeleverd worden.


Bijzonderheden:

- Woonoppervlak totaal 153 m2 (conform NEN2580)
- Rijksmonument, bouwjaar circa 1650 - 1700.
- Eigen grond, dus géén erfpacht
- Fundering vernieuwd in 2004
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder