Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Biothof 2 huis 1098RW Amsterdam, Middenmeer Zuid

Bewaar object

Omschrijving

In de populaire Watergraafsmeer een gerenoveerde drie kamer appartement, gelegen tegenover een plantsoen en nabij winkels, horeca, uitvalswegen (ring A10), Science Park, de Jaap Edenbaan, het Flevopark en Oosterpark.
Openbaar vervoer (bus, tram en treinstations zoals Muiderpoort, Amstel en Science Park) is op loopafstand gelegen. Ruime parkeergelegenheid voor de deur en een parkeervergunning (twee per adres) is zonder wachtlijst te verkrijgen.

Indeling:
Via het centrale trappenhuis komt u bij het appartement. Entree, ruime hal, woonkamer ensuite met toegang tot de tuin. De aparte keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en geeft eveneens toegang tot de tuin.
De badkamer is voorzien van douche, designradiator en wastafel. Twee slaapkamers waarvan er een ook toegang geeft tot de tuin. De tuin is daarmee vanuit drie ruimtes te benaderen (woonkamer, keuken en 1 slaapkamer).

- onder voorbehoud gunning eigenaar -
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 27 p/m
Aanmeldingsdatum
12-04-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren 20-40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.

Kaart Biothof 2 huis 1098RW Amsterdam, Middenmeer Zuid

naar Biothof 2 huis 1098RW Amsterdam, Middenmeer Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand