Vorige | Volgende

Bisschop Ottostraat 21 2033GN Haarlem, Kruistochtbuurt

Bouwjaar
1919
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
112 m²

Omschrijving

**English text below**

MAAK VAN DIT HUIS JOUW THUIS!

Begin maar vast met een afbouwplan, want in deze woning is nog van alles mogelijk om er helemaal JOUW HUIS van te maken. In het karakteristieke, vooroorlogse buurtje Bavodorp woon je net buiten het centrum, maar dichtbij genoeg om van alle gezelligheid en voorzieningen van de binnenstad te kunnen genieten. En "moet" je toch Haarlem uit.......openbaar vervoer en uitvalswegen liggen letterlijk om de hoek!

Deze ruime, uitgebouwde gezinswoning heeft een heerlijke rustige achtertuin met nieuwe schuur en achterom. De woning is op loopafstand van de winkels in de Amsterdamstraat en op fietsafstand van het historisch centrum van Haarlem gelegen. De woning heeft een nieuwe uitbouw, is aan de buitenzijde is recent volledig gerenoveerd, en heeft een nieuwe fundering! Van binnen dient deze geheel door de koper naar eigen smaak afgebouwd te worden. Op de begane grond van de woning bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid tot realiseren van een moderne open keuken aan de voorzijde en ruime, tuingerichte living aan de achterzijde, of heb je liever een prachtige woonkeuken aan de tuinkant? Op de eerste verdieping is er meer dan genoeg ruimte voor 3 slaapkamers, een badkamer en een functionele wasruimte.

Omdat de woning casco wordt opgeleverd kun je zelf uiteraard andere mogelijkheden en indelingen bedenken. Zo kun je op de verdieping bv. een hele grote slaapkamers met inloopkast maken en een aparte werkkamer, ideaal wanneer je (nog) geen kinderen hebt of bv. 2 ruime slaapkamers en een grotere badkamer met wasruimte. Zelfs het realiseren van 4 slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. Door de nokhoogte van de 1e verdieping (ca. 4.10m) kun je ook een vliering of bijvoorbeeld een slaapvide realiseren.

Maak snel een afspraak voor een van de kijkdagen en oordeel zelf hoe het "jouw thuis" kan worden!

Algemeen:
- Bouwjaar ca. 1919
- Woonoppervlak ca. 97 m²
- Inhoud ca. 340 m³
- O.a. een nieuwe fundering, nieuwe dakbedekking, nieuwe uitbouw en nieuwe kozijnen en ramen
- Voor de afwerking verwijzen wij naar de technische omschrijving
- NUTS voorzieningen: De nutsaansluiting en riolering zijn vervangen, er zijn nieuwe meters geplaatst
- De woning wordt verder geheel casco opgeleverd!
- Garanties: Indien er op de eerder genoemde werkzaamheden en zaken garanties aanwezig zijn, gaan deze garanties over van verkoper op koper.
- Notariskeuze verkoper ( Blank Prevoo Van Bolhuis notarissen te Haarlem)
- Oplevering in overleg

* In de koopakte en in de akte van levering zullen, in verband met de verkoop van deze woning, aanvullende clausules worden opgenomen (o.a. zelfbewoningsclausule en antispeculatieclausule) . Meer informatie en/ of een kopie van deze clausules treft u in de brochure of is te verkrijgen bij Keijser & Drieman NVM Makelaars Haarlem.

A HOUSE TO MAKE YOUR OWN!

You can start with a reduction plan because almost everything is possible in this house! In this characteristic neighborhood you live just outside of the town centre but close enough to enjoy all the facilities wich Haarlem has to offer. Also, public transport and main roads are close.

This spacious and expanded home has a wonderful quit backyard with a new shed and a back entrance. The house is located within walking distance of the stores in the ‘Amsterdamstraat’ and within cycling distance of the centre of Haarlem. The house is completely renovated on the outside, with a new extension and a new foundation! The home still needs to be finished completely on the inside and you can complete the house entirely at your own discretion. There are endless possibilities for the layout of the house.

Make an appointement and decide yourself wheter this can be your home!

Genereal:
-Year of construction 1919
-Living space approx. 97 m2
-Content approx. 340 m3
-New foundation, new roof tiles, new extension and new windowframes
-Utilities: utility connections and sewer system have been replaced, new meters have been installed.
-The property is being sold ‘as it is’
-Guarantees: If there are guarantees, they are transferred from seller to buyer
-Notary: Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen
-Additional clauses apply
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-11-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder