Vorige | Volgende

Bisschopshof 8 1424PK De Kwakel, Langs de Vuurlinie

Koopsom € 410.000 

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
135 m²

Omschrijving

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Op deze plek realiseert Timpaan, in samenwerking met NOAHH architecten, de meest innovatieve woningen van de gemeente Uithoorn en omgeving.

Op twee verschillende grote en groene "hofjes" worden in totaal 20 bijzondere woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

Bouwnummer BM4 op kavel B)

Deze tussenwoning op kavel B heeft een woonoppervlak van 124 m2. Op de begane grond kun je genieten van een royale tuingerichte woonkamer met standaard dubbele openslaande deuren waarmee je de tuin echt bij je woonkamer betrekt. De woonkeuken kijkt uit op het gezellige erf aan de voorzijde en deze woning heeft een achtertuin, die aan het water grenst, op het noordoosten. Het toilet op de eerste verdieping is separaat van de badkamer en als extra vind je op de etage, naast de 2 slaapkamers, een aparte bergruimte die prima te gebruiken is kledingruimte. Op de 2e verdieping vind je de technische ruimte voor het ventilatiesysteem en op de begane grond bevindt zich een ruime inpandige berging/bijkeuken met een opstelplaats voor je wasmachine en droger.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
135 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder