Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Blancefloorstraat 9 - I 1055TB AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Altijd een woning naar wens willen inrichten? Dit is uw kans!!
Deze lichte vierkamerwoning van ca. 55 m2 met balkon en zowel ochtend- als namiddagzon, kan na een goede opknapbeurt een heerlijke woning worden. De woning maakt onderdeel uit van een goed onderhouden pand en ligt op enkele minuten van het Erasmuspark en de Erasmusgracht met veel groen en water waar u een bootje kunt aanmeren.

Indeling woning:
Gezamenlijk entree; Entree woning op de eerste verdieping; Centrale hal met de meterkast en toegang tot alle vertrekken; Eerste slaapkamer aan de achterzijde van klein formaat; Dichte keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en toegang tot een breed balkon op het oosten; Woonkamer en suite met glas in lood deuren waarbij de achterste (slaap)kamer middels openslaande deuren toegang geeft tot een ruim balkon, deze kijkt uit op de binnentuinen, en de (voor)kamer een balkon heeft op het westen, ideaal voor de namiddag zon; De woonkamer beschikt tevens over een zijkamer. De zijkamer kan prima als een derde slaapkamer functioneren. Deze is namelijk ook bereikbaar vanuit de hal met als fijne bijkomstigheid dat het balkon ook via deze kamer bereikbaar is.

Ligging en omgeving:
De woning ligt op een centrale plek in Bos en Lommer in de rustig gelegen wijk Erasmuspark. Er zijn in de nabije omgeving diverse winkels te vinden waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen, zoals het Bos en Lommerplein, de Jan Evertsenstraat maar u bent ook binnen tien fietsminuten in de Jordaan en het centrum van Amsterdam met zijn talloze restaurantjes en cafés en horecagelegenheden.

Openbaar vervoer voorzieningen zijn goed. Het centrum van Amsterdam of Station Sloterdijk is per tram (lijn 12) goed te bereiken. Met de auto bent u binnen no time op de Ring A10. Voor de deur bevinden zich genoeg parkeerplaatsen (middels een parkeervergunning) waar u de auto kunt parkeren. Kijk voor eventuele wachtlijsten op www.cition.nl.

Vereniging van Eigenaren:
Betreft de VvE Blancefloorstraat 9, gevestigd te Amsterdam bestaande uit 4 appartementsrechten. De Vereniging van Eigenaren is gezond en wordt beheerd door een professionele administrateur.

Eigendomssituatie:
Er is hier sprake van een voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en het huidige tijdvak loopt tot 31 oktober 2063. De erfpachtcanon bedraagt tot en met 31 oktober 2018 € 691,02 per jaar.

Bijzonderheden:
-Klusappartement
-Twee balkons
-Meerdere slaapkamers
-Vlakbij de Erasmusgracht uitkijkend op het water en het Erasmuspark
-Mogelijkheid tot aanmeren van een boot op loopafstand


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-10-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²
Inhoud
178 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart Blancefloorstraat 9 - I 1055TB AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt West

naar Blancefloorstraat 9 - I 1055TB AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand