Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Blaricum op Zoom II - Bouwnummer 5 0 ong 1261AA Blaricum, Blaricum

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
210 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
300 m²

Omschrijving

Heerlijk groots wonen aan het water!

Blaricum op Zoom II is een nieuwbouwproject dat komt in één van de mooiste en laatste deelplannen in De Blaricummermeent, het kleinschalige schiereiland met het Tamme Kastanjeboomplein.
Blaricum op Zoom II zet de kroon op uw wooncarrière. De ruime elegante woningen zijn ideaal voor levensgenieters, die in een exclusieve omgeving willen wonen. En voor botenbezitters, die hun boot bij huis willen aanleggen.

Het plan bestaat uit 14 zeer royale twee-onder-één-kap villa's met garage. Er is sprake van een grote diversiteit in architectuur en gebruik van zeer hoogwaardige materialen. De woningen voldoen aan alle moderne wensen op het gebied van duurzaamheid en wooncomfort.

Werkelijk alle kavels grenzen aan het water en hebben een prachtig uitzicht over het brede water van de Meentstroom.

Blaricum op Zoom II - Bouwnummer 5

Bouwnummer 5 is een prachtige ruim opgezette 2-onder-1 kap woning aan water, met een eigen aanleg stijger. Aangezien de bouw reeds begonnen is, wordt het huis verkocht inclusief:
- Uitbouw 2.40 meter achterzijde woning
- Waterterras en aanlegsteiger
- LED Inbouwverlichting spots & elektra buiten
- Vloerverwarming zolder
- Boiler zolder
- Voorzieningen badkamers & keuken

Exclusief:
- keuken (reeds in bestelling)
- vloeren
- badkamers / toilet

Op de begane grond komt een riante leefkeuken aan de voorzijde. Centraal in de woning ligt een compacte unit met trap, toilet, warmte- en koudeopslag en garderobe. Aan de achterzijde bevindt zich een riante woonkamer, waar tevens de uitbouw van 2,4 meter zal worden gerealiseerd.
De eerste verdieping heeft twee royale slaapkamers (voorheen 3), een ruime badkamer en separaat toilet. De tweede verdieping biedt een zee van ruimte, is voorzien van vloerverwarming en bevat aansluitingen voor het maken van een badkamer.

Voorwaarden:
- Naast koopovereenkomst zal er tevens een contractovername aanneemovereenkomst worden toegevoegd;
- Verkoop verloopt via projectnotaris Notariskantoor Eemnes;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;

Voor meer informatie over dit object, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Disclaimer
Deze informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van beschikbare technische gegevens en tekeningen. Ondanks dat moet een voorbehoud worden gemaakt ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiende uit eisen en voorschriften van de overheid (Bouwbesluit) en/of nutsbedrijven. De aannemer mag, in overleg met de architect, wijzigingen aanbrengen in materialen, constructies en/of in de situatie van de woningen wanneer dat nodig is voor het verkrijgen van de benodigde bouw/omgevingsvergunningen, of de voortgang en/of de kwaliteit van het werk kan bevorderen. Indien merken en/of types vermeld worden, dient daarachter gelezen te worden “of gelijkwaardig”.
Indien de afgebouwde woning gekocht wordt en er een verschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de werkelijkheid, dan heeft de uitvoering van de woning zoals die op dat moment tot stand is gekomen, overwicht.
Maatafwijkingen en wijzigingen, o.a. ten gevolge van planuitwerking, uitvoering, voorschriften, overheidsbepalingen en dergelijke, voorbehouden. De in het verkoopmateriaal opgenomen foto’s, impressies en sfeerbeelden zijn bedoeld om enig ruimtelijk inzicht te geven van en in de woning. Aan deze beeldmaterialen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle op de tekening ingeschreven maten gelden als circa maten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
210 m²
Perceeloppervlakte
300 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Blaricum

Blaricum is een oase in de drukke Randstad, op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp ligt tegen Eemnes en Laren aan, enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door het groen met haar heidevelden en fraaie bossen. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw de voornaamste bron van bestaan in Blaricum was, terwijl de prachtige villa’s eromheen wijzen op een rijke historie. Een grote stroom nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder