Vorige | Volgende

Blauwvoetstraat 1 1061BM Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim driekamerappartement met terras aan de Erasmusgracht!

Omgeving:
In de Kolenkit buurt is de afgelopen jaren veel gerenoveerd, gebouwd en heringericht. Woonblokken zijn opgeknapt of gesloopt voor nieuwbouw. Ook de straten zijn opnieuw ingericht. De buurt is mooier, duurzamer en gemengder. De woning ligt dichtbij diverse winkels (Bos en Lommerplein en bij Jan Evertsenstraat/Mercatorplein) en stadsparken (Erasmuspark, Gerbrandypark en Rembrandtpark). Voor kinderen zijn er in de buurt verschillende scholen en een ruime keuze aan speelgelegenheden om de hoek. Op loopafstand bevinden zich gezellige cafés en restaurants. Kortom een zeer aantrekkelijke locatie.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte van Schiphol, uitvalswegen (A10) en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Tram 7,14 en diverse bussen richting centrum stoppen om de hoek. Metrostation Burgemeester de Vlugtlaan is in 1 minuut wandelen te bereiken. Op de fiets bent u in 5 minuten op Station Sloterdijk, in 10 minuten in de Jordaan en in 15 minuten in hartje centrum!

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijk trappenhuis. De entree van het appartement bevindt zich aan de linkerzijde. Er is een ruime lange hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde treft u gelijk de meterkast en het toilet. Slaat u na het toilet links af dan komt u bij de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer is ruim opgezet en is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Tegenover de badkamer is een inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine. Gaat u rechtdoor in de hal dan komt u bij de ruime en lichte woonkamer. Gelijk links is de keuken voorzien van diverse apparatuur. Doordat de keuken middels een wand gescheiden is van de woonkamer wordt er een ruime woonkamer gecreëerd. Via de openslaande deuren komt u op het heerlijk beschutte terras met uitzicht op de Erasmusgracht.

In de onderbouw, te bereiken met trap en lift, komt u bij de gemeenschappelijke fietsenberging.

Verder heeft de woning nog een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009;
- Woonoppervlakte circa 106 m²;
- Stadsverwarming;
- VVE wordt professioneel beheerd door Twins VVE Beheer;
- VVE-bijdrage woning € 128,94,- per maand (2018);
- VVE-bijdrage parkeerplaats € 28,74 per maand (2018);
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16-03-2059;
- Anti speculatiebeding voor de duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Hartman LMH te Amsterdam;
- Oplevering per direct mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-12-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder