Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Blauwvoetstraat 16 hs 1061BV Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Wordt nu de eerste bewoner na renovatie van deze maisonnette met tuin en uitzicht op het water van de Erasmusgracht!

Dit appartement is gelegen in het renovatie project Koel Kit fase 1 dat in 2016/2017 is gerenoveerd en opgeleverd.

In de Kolenkit buurt wordt ook de komende jaren veel gerenoveerd, gebouwd en heringericht. Woonblokken worden opgeknapt of gesloopt voor nieuwbouw. Ook de straten worden opnieuw ingericht. De buurt wordt mooier, duurzamer en gemengder. Zo wordt de Kolenkitbuurt een prachtige en diverse Amsterdamse buurt voor de toekomst. De buurt ligt grenzend aan de Erasmusgracht.
De woning ligt dichtbij diverse winkels (Bos en Lommerplein en bij Jan Evertsenstraat/Mercatorplein) en stadsparken (Erasmuspark, Gerbrandypark en Rembrandtpark). Voor kinderen zijn er in de buurt verschillende scholen en een ruime keuze aan speelgelegenheden om de hoek. Op loopafstand bevinden zich gezellige cafés en restaurants. Kortom een zeer aantrekkelijke locatie.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte van Schiphol, uitvalswegen (A10) en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Tram 7,14 en diverse bussen richting centrum stoppen om de hoek. Metrostation Burgemeester de Vlugtlaan is in 1 minuut wandelen te bereiken. Op de fiets bent u in 5 minuten op Station Sloterdijk, in 10 minuten in de Jordaan en in 15 minuten in hartje centrum!

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u op de eerste verdieping waar de entree van de woning is. Bij binnenkomst in de hal kunt u bijna alle vertrekken op de eerste verdieping betreden. De casco keuken, voorzien van alle aansluitpunten, kunt u naar eigen smaak plaatsen. Naast de keuken ligt de woonkamer. Op de balkons aan de achter- en voorkant kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon. De achter (slaap)kamer heeft een deur naar de badkamer die voorzien is van nieuw tegelwerk, een granitovloer, nieuwe douche, wastafel, radiator en de aansluiting voor de wasmachine. De tweede slaapkamer heeft ook een deur naar de badkamer. In de hal, met apart toilet en de meterkast, bevindt zich de trap naar de begane grondverdieping. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers waarvan één met deur naar de ruime zonnige tuin. Daarnaast heeft de woning nog een aparte berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1952;
- Woonoppervlakte circa 75 m²;
- Balkon op het oosten en westen;
- Achtertuin van circa 49 m² op het oosten;
- CV ketel Intergas HR;
- VvE, beheerd door Pro VVE Beheer;
- VvE-bijdrage circa EUR 102,16 per maand;
- Anti speculatiebeding voor de duur van 2 jaar;
- Erfpacht is afgekocht tot 31-07-2066;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Hartman LMH te Amsterdam;
- Oplevering per direct mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Kaart Blauwvoetstraat 16 hs 1061BV Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid

naar Blauwvoetstraat 16 hs 1061BV Amsterdam, Kolenkitbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand