Vorige | Volgende

Bleyenhoevelaan 19 1951KC Velsen-Noord, Gildenbuurt

Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
228 m²

Omschrijving

Bleyenhoevelaan 19 te Velsen-Noord

Zee ruime HOEKwoning met GARAGE en maar liefst vijf slaapkamers!

De goed onderhouden hoekwoning heeft een lekker brede beukmaat waaraan u niet alleen op de drie verdiepingen maar ook in de voor-, zij- en achtertuin veel ruimte zal ervaren. De achtertuin met garage noord-oosten gelegen.

Indeling: Entree, hal met meterkast, kelderkast en toiletruimte. Dichte semi-open keuken met deur naar achtertuin. Ruime en vooral lichte doorzon woonkamer eveneens met dubbele tuindeuren naar achtertuin en wijds uitzicht over het plantsoen aan de voorzijde (met in de toekomst een nieuwbouwplan).

Eerste verdieping: Overloop met tweede toilet, twee zeer ruime slaapkamers met vaste kasten en een derde slaapkamer met balkon aan de achterzijde, alsmede badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping: Bereikbaar middels vaste trap, overloop met vaste kast, stookruimte met dakvenster en opstelling cv-ketel, 2 ruime slaapkamers en een derde kamer/berging.


Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1956
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 132 m
- Externe buitenruimte 24 m (garage)
- Inhoud: 473 m
- Perceeloppervlakte: 228 m
- Nabij uitvalswegen en op fietsafstand van het NS-station Beverwijk
- Volledig voorzien van dubbelglas
- Vraag naar de impressie van de nog te realiseren nieuwbouw ter plaatse van De Schouw
- Aanvaarding in overleg (kan op korte termijn)

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
228 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Velsen

Het dorp Velsen was in de 17e en 18e eeuw vooral bekend om zijn (kersen)boomgaarden. In de omgeving van Velsen werden langs de oevers van het Wijkermeer diverse landgoederen aangelegd door rijke Amsterdammers. Het in oude staat gerestaureerde Beeckestijn is hiervan een fraai voorbeeld. Beeckestijn is een historische buitenplaats met allure, die in de 18 de -eeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf van Amsterdamse regenten. Rond het huis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Samen vormen ze één van de belangrijkste historische tuinen van ons land. Langs het kanaal ontstond vanaf het eind van de 19e eeuw IJmuiden als vissers- en havenstad. Het grootste deel van recreatiegebied Spaarnwoude ligt in de gemeente Velsen. Ook het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt deels in Velsen.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder