Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bloemendalergouw 90 - 92 1028BJ AMSTERDAM, Holysloot

Vraagprijs € 1.750.000 k.k.

Bewaar object
Perceeloppervlakte
29.205 m²

Omschrijving

Bloemendalergouw 90-92 te Amsterdam (Holysloot)
Oplevering: In overleg.

Op een unieke locatie, landelijk gelegen en toch dichtbij de randstad bieden wij u deze kavels met diverse opstallen aan. Rust, ruimte, gevoel voor vrijheid, zomaar wat kreten die dit object goed beschrijven.
Wanneer u de ringweg af komt bent u al in een andere wereld, een wereld waar men elkaar op de eenvoudige landweggetjes nog voorrang geeft en elkaar bedankt en begroet bij het voorrang krijgen en geven.
Het gebied waar dit object ligt is landelijk noord bestaande uit een aantal dorpen en buurtschappen.
Het dorp waar dit object is gelegen is een beschermd dorpsgezicht. In deze buurt kunt fantastisch fietsen en op diverse plekken met de kano het gebied verkennen.

De eigenaar bewoond thans met veel plezier een eenvoudige bedrijfswoning met daarom heen diverse schuren en loodsen en een oude stolp die thans geen woonfunctie meer heeft maar in gebruik is als agrarische opslag.

De woning beslaat een oppervlakte van circa 187m2 en de overige bebouwing van de diverse loodsen en schuren is ongeveer 1767m2.
De huidige bestemming is agrarisch met waarden droogmakerijen waar diverse gebruiksmogelijkheden zijn toegestaan volgens het bestemmingsplan.

Er is een plan gemaakt om in het kader van ruimte voor ruimte 3 bouwvlakken te realiseren, een lang traject wat nog steeds loopt.

Wat zoeken wij? Mensen met lef, ondernemingsgeest die creatief zijn en graag iets moois op deze locatie willen realiseren.

Belangstelling? Neem contact op met ons kantoor voor informatie.


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwvlak bedrijfswoning 187m2, overige opstallen 1767m2;
- Perceeloppervlakte 4065m2, 2615m2 en 22525m2.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
29.205 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterland

Het groene Waterland (of Landelijk Noord) valt binnen de grenzen van stadsdeel Amsterdam-Noord. Het bestaat uit de dorpen Durgerdam, Schellingwoude, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. De dorpen zijn uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Het gebied bestaat uit weilanden, watertjes en enkele smalle wegen. Het is ideaal voor fiets-, schaats- en wandeltochten. Buiten de dorpen staan verspreid over het landschap diverse weideboerderijen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder