Bloemgracht 118 III- IV 1015TP Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 1.750 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

OmschrijvingOp een toplocatie in het hart van de Jordaan gelegen 3-kamer appartement met een woonoppervlak van 59 m2. Het net gerenoveerde appartement is gelegen in een monumentaal pand en heeft een fraai uitzicht over het water en op de Westertoren.

LIGGING:

De woning is gelegen aan de gezellige Bloemgracht, hartje Jordaan (het meest bezongen stukje Amsterdam), nabij de Prinsengracht en Westerstraat. Parkeren gaat middels een vergunningensysteem. Natuurlijk liggen alle topattracties van Amsterdam centrum en de Jordaan in het bijzonder op loopafstand.

Kortom: een fantastisch appartement, gelegen op een zeer mooie locatie van het centrum, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en strategisch gelegen t.o.v. in-/uitvalswegen.

INDELING:

Entree, lichte en brede woonkamer aan de voor-/grachtzijde met nieuwe, open luxe keuken, toegang tot het toilet en ruimte voor de wasmachine- en droger en aan de achterzijde treft u de eerste slaapkamer. Op de vierde verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer met uitzicht op de gracht en de ruime badkamer met bad, toilet en wastafel. Het appartement kenmerkt zich nog door de verschillende originele details en in de woonkamer bevindt zich nog een sfeervolle open haard.

BIJZONDERHEDEN:

- Huurperiode: minimaal 1 jaar;
- Waarborgsom: 2 maanden;
- Beschikbaar: per 1 maart 2019.
At prime location in the heart of the Jordaan a 3-room apartment in excess of 59 sqm. The renovated apartment is located in a Monumental Building and has beautiful views overlooking the canal and the Westertoren.

LOCATION:

The property is located on the cozy Bloemgracht, in the heart of the Jordaan (the most celebrated piece of Amsterdam), close to the Prinsengracht and Westerstraat. Parking is going through a permit system. The extensive range of popular shops, bars, boutiques and restaurants of Amsterdam center and Jordaan are within walking distance.

In short: a fantastic apartment, conveniently located on a marvelous location in the heart of the city center, strategically located for various public transport facilities and multiple roads.

CLASSIFICATION:

Entrance, a spacious and light living area with views overlooking the canal and a fully fitted open kitchen plan.
The living room has a cozy fire place. A separate toilet with space for the washer/dryer. At the rear of the apartment there is the first bedroom. On the fourth floor is a second bedroom with canal view and a spacious bathroom with bath, toilet and sink. This remarkable apartment is characterized by its various original details.

DETAILS:

- Rental period: at least 1 year;
- Deposit: 2 months;
- Available: 1st of March 2019.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

This information is compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.