Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemgracht 49 B 1016KD Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 1.800 per maand

Bouwjaar
1700
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Mooi verbouwd en goed onderhouden 2-kamerwoning met een prachtig uitzicht over de Bloemgracht. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een sfeervol monumentaal pand gelegen op een van de mooiste grachten van Amsterdam.

Het appartement is gelegen aan de Bloemgracht een zijgracht van de Prinsengracht, midden in de prachtige Jordaan in het centrum van Amsterdam. De rustige éénrichtingsstraat loopt van de Lijnbaansgracht tot aan de Prinsengracht en ligt tussen de Rozengracht en de Westerstraat. De Westermarkt, Noordermarkt, 9 Straatjes, de Dam en de vele gezellige cafés/restaurants en terrasjes, het ligt allemaal op loopafstand van het appartement. Voor een wandeling in het groen zijn het Westerpark en het Vondelpark niet ver gelegen.
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Om de hoek, op de Rozengracht, rijden de tramlijnen 13 en 17 en de nachtbus. En vanaf de Marnixstraat tramlijn 5 en 19. Uiteraard is ook het Centraal Station op korte fietsafstand gelegen. Met de auto is de Ring A10 onder andere via de S103/104 en de S105 goed bereikbaar. Momenteel is er geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

INDELING

Entree, royale woonkamer met Frans balkon met een schitterend uitzicht over de gracht. De moderne keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang naar de moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche en een wastafel. Naast de badkamer ligt een wasruimte. Het toilet is separaat. Naast het toilet ligt de trapkast.

Deze woning heeft nog prachtige oude elementen zoals de houten balken en ensuite schuifdeuren.

BIJZONDERHEDEN
- Super locatie.
- Prachtig uitzicht over de gracht.
- Goed onderhouden appartement.
- Mooi rijksmonumentaal pand.
- Moderne keuken en badkamer.
- Dit appartement kan gestoffeerd of gemeubileerd verhuurd worden.

HUURVOORWAARDE
- Huurprijs: € 1.800,- per maand.
- Borg: 2x de maandhuur.
- Ingangsdatum contract: in overleg. Kan snel.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- De inkomenseis is: het (gezamenlijk) BRUTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
- Huurovereenkomst: huurcontract met een maximale huurperiode van 2 jaar (flexibel contract).

-----------------------------------------------------------------------

Beautifully renovated and well maintained 2-room apartment with a beautiful view over the Bloemgracht. The apartment is located on the first floor in an attractive listed building located on one of the most beautiful canals in Amsterdam.

The apartment is located on the Bloemgracht, a side canal of the Prinsengracht, in the middle of the beautiful Jordaan in the centre of Amsterdam. This quiet one-way street runs from the Lijnbaansgracht to the Prinsengracht and lies between the Rozengracht and the Westerstraat. The Westermarkt, Lindengracht, Noordermarkt, 9 Streets, Dam Square and many great and famous cafes/restaurants and terraces are all within walking distance of the apartment. If you enjoy the outdoors, the Westerpark and Vondelpark are not far away.
The apartment is easily accessible by public transport. Tram lines 13 and 17 and the night bus are around the corner on Rozengracht. And tram lines 5 and 19 from the Marnixstraat. Central Station is only a short bike ride away. The Ring A10 can be easily reached by car via the S103/104 and S105. There is currently no waiting list for a parking permit.

LAYOUT

Entrance, spacious living room with French balcony with a beautiful view over the canal. The modern kitchen is equipped with all appliances. The spacious bedroom is located at the rear and has access to the modern bathroom. This is fitted with a shower and a sink. There is a laundry room next to the bathroom. The toilet is separate. Next to the toilet is a cupboard under the stairs.

This property has beautiful original features such as the wooden beams and sliding doors.

FEATURES
- Top location.
- Beautiful view over the canal.
- Very well-maintained apartment.
- Beautiful national listed building.
- Modern kitchen and bathroom.
- This apartment can be rented furnished or unfurnished.

RENTAL CONDITIONS
- Rental price: € 1,800 per month.
- Deposit: 2x the monthly rent.
- Tenancy start date: to be agreed. Can be short notice.
- No pets allowed.
- The income requirement is: the (joint) GROSS monthly income must be at least 3x the monthly rent.
- Not suitable for home sharers.
- Guarantees not accepted.
- Tenancy agreement: tenancy agreement with a maximum rental period of 2 years (flexible contract)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder