Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bloemgracht 61 E 1016KE Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 525.000 

Bewaar object

Omschrijving

In het hartje van de Jordaan aan de Bloemgracht, ligt dit loft-achtige appartement van bijna 90 M aan de rustige achterzijde van dit appartementencomplex.


Bijzonder licht appartement van bijna 90 m gelegen aan een van de mooiste grachten in Amsterdam (Jordaan). Het appartement ligt op de tweede verdieping aan de achterzijde van appartementencomplex en bestaat uit twee grote geschakelde ruimtes. Vanwege z'n ligging aan de achterzijde is het zeer rustig wonen.
De living heeft drie grote ramen wat voor veel licht zorgt en er ligt een mooie grenen houten vloer. Het appartement heeft in 2010 een luxe nieuwe keuken gekregen, deze is voorzien hoog glans wit greep loze kasten en lades, kookeiland en inbouw apparatuur.
Vanuit de riante slaapkamer is middels openslaande deuren toegang tot een ruime badkamer, ( 2010) en bestaat uit twee wastafels, een inloop douche met glazenwand en een w.c..
Op de begane grond bevindt zich een berging.

Dit deel van het Centrum nabij de Lijnbaansgracht en Rozengracht biedt (top)restaurants en gezellige eethuisjes, er zijn scholen en bijzondere winkels. Op zaterdag en maandag is de (boeren)markt bij de Noorderkerk op loopafstand.

Het openbaar vervoer en de Ring A-10 is goed te bereiken.

Bloemgracht:
Veel straten in de Jordaan zijn naar bloemen genoemd. De Bloemgracht is vermoedelijk de oudste gracht. De gracht liep naar het Bolwerk de Bloem (later Rijkeroord genaamd), waarnaar de gracht is genoemd.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:


- Eigen grond
- Vereniging van Eigenaren professioneel beheerd door de Boerenwetering.
- Servicekosten 118,- per maand.
- Woning geheel v.v. dubbel glas.
- C.V. ketel.
- Houten grenen vloer.
- Oplevering in overleg.
- Parkeren via vergunningstelsel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Bloemgracht 61 E 1016KE Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

naar Bloemgracht 61 E 1016KE Amsterdam, Bloemgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand