Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bloemgracht 84 E 1015TM Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

***ROCK VASTGOED ONTWIKKELT***

Goed ingedeeld, licht en sfeervol 5-kamerappartement van 108 m met originele details en fraaie kapconstructie welke is gelegen midden op de Bloemgracht! Dit nt gerenoveerde appartement is subliem afgewerkt en ligt op een populaire stek in de Jordaan aan de voet van de Westertoren.

INDELING

Eigen entree vanaf de derde verdieping, trap naar vierde verdieping.

Hal, separaat toilet en aan de voorzijde van het huis de fantastische ruime woonkamer en woonkeuken waar de fraaie kapconstructie volledig in het zicht is. Middels een fraaie stalen trap bereikt men een leuke werk-/slaapruimte. Vanuit deze ruimte heeft men een leuke doorkijk naar de gracht.

De goed geoutilleerde keuken is voorzien van verschillende design apparatuur zoals een ATAG combi-oven, Frostmatic koelkast en vriezer met drie grote laden, Quooker kraan, AEG kookplaat met ingebouwde afzuiger en veel opbergruimte.

De gezellige en ruime woonkamer met opmerkelijke Bullerjan houtkachel wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen, originele balken plafonds en een fraaie visgraat houtenvloer.

In de hal een ruimte voor de wasmachine en droger. Aan de achterzijde van het huis, eerste goed bemeten slaapkamer, separate toilet met fontein en een badkamer voorzien van moderne inloop-regendouche, wastafel van marmer en opbergruimte. De masterbedroom aan de achterzijde heeft een luxe eigen badkamer met bad, grote wastafel van marmer met dubbele kranen, inloop-regendouche en design handdoekenradiator.

Vanuit de hal is er, middels een klassieke houten trap, nog een vierde slaapkamer te bereiken.

De (monumentale) houtdelen zijn op alle verdiepingen aanwezig, alsmede de typische houten balken plafonds en ingebouwde verlichting.

LOCATIE

Dit statige pand is gelegen op de prachtige Bloemgracht, deze rustige gracht ligt midden in het bruisende Centrum van Amsterdam. De Jordaan staat bekend om haar ontspannen sfeer en leuke bewoners. De Elandsgracht, Westerstraat, Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes zijn op loopafstand! In de 17e eeuw waren er vele ververijen gevestigd op de Bloemgracht, zelfs Rembrandt van Rijn had hier een atelier. Dit zorgt er mede voor dat de Bloemgracht n van de meest karakteristieke grachten van Amsterdam is. Daarnaast zijn er veel kwaliteitszaken en winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige terrassen en restaurants. Ook is er de bekende zaterdagmarkt en de biologische markt op de Noordermarkt. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en binnen 5 minuten kun je op de Ring A-10 zijn.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlak 107,7 m (NEN2580);
- Fundering is in 2010 geheel vernieuwd;
- Woning is volledig gerenoveerd in 2018;
- Monumentaal pand;
- Eigen grond;
- Het pand wordt momenteel (onder-) gesplitst in appartementsrechten. Vergunning is reeds verleend.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NEN CLAUSULE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.