Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemstraat 124 hs 1016LH Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Te koop op een fijne plek midden in de bruisende binnenstad van Amsterdam op steenworp afstand van de Westertoren. In een charmant pand aan de Bloemstraat komt binnenkort deze begane grondwoning van 48 m² vrij voor de verkoop. De woning beschikt over een eigen 'achterom' en een ruime tuin die is gelegen op het westen.

De woning is dankzij renovatiewerkzaamheden helemaal 'van nu'. De fundering, het leidingwerk en de installaties zijn vernieuwd. Ook de plafonds en enkele binnenwanden zijn opnieuw aangebracht. De wanden dienen nog te worden afgewerkt. Daarnaast zijn de woningen geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming en mechanische ventilatie. Omdat ze casco zijn opgeleverd, kun je ze helemaal naar eigen smaak afwerken. De moderne badkamer is wel al afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. De woning wordt in huidige staat opgeleverd.

Omgeving
De Bloemstraat ligt in hartje Jordaan en is een heerlijk rustige éénrichtingsstraat tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark. Met tram 10,13,14,17 en met de tal van busverbindingen in de directe omgeving zijn de uitvalswegen per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Met de auto bereik je in een mum van tijd de ringweg A10.

Kortom wonen op een unieke locatie aan de voet van de Westertoren. Het fijne aan dit appartementen is dat ze nog geheel naar eigen smaak en afwerking in te delen zijn, een echte uitdaging voor de creatieveling onder ons!
Voor nadere informatie, ontvangst van biedingsformulieren en dergelijke kun je contact opnemen met het verkopende makelaarskantoor. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

Bijzonderheden
- De woning is volledig gerenoveerd
- Gelegen in de Jordaan
- Centrale ligging nabij horeca, winkels en openbaar vervoer
- Erfpachtcanon afgekocht tot 20 juni 2069, erfpachtgever is Gemeente Amsterdam
- Vaste project notaris: Lubbers & Dijk Notarissen
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: eigen bewoning of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.


***English translation***

For sale at a nice place in the middle of the bustling city center of Amsterdam, a stone's throw from the Westertoren. In a charming building on the Bloemstraat, this ground floor apartment of 48 m² will soon be available for sale. The house has its own "back" and a spacious garden that is located on the west.

Thanks to renovation work, the house is completely "from now". The foundation, the pipework and the installations have been renewed. The ceilings and some internal walls have also been re-installed. The walls still have to be finished. In addition, the houses are insulated and equipped with central heating and mechanical ventilation. Because they are delivered hull, you can finish them entirely to your own taste. The modern bathroom is already finished and has a walk-in shower, sink and toilet. The property will be delivered in its current state.

Surroundings
The Bloemstraat is located in the heart of the Jordaan and is a wonderfully quiet one-way street between the Lijnbaansgracht and the Prinsengracht. The neighborhood is characterized by beautiful historic buildings and of course the Amsterdam canals. In this vibrant area you will find plenty of cozy cafés, good restaurants and places to go out. The true shopaholic can indulge in one of the many original boutiques of the nearby 9-streets. Shops for daily shopping and both the Wester and Noordermarkt can be reached within walking distance. Several (large) city parks can be reached by bike, such as Westerpark and Vondelpark. With tram 10,13,14,17 and with the numerous bus connections in the immediate vicinity, the roads by public transport are excellent. You can reach the A10 ring road in no time by car.

In short, living in a unique location at the foot of the Westertoren. The great thing about these apartments is that they can be arranged entirely to your own taste and finish, a real challenge for the creative amongst us!
For further information, receipt of bid forms and such, you can contact the selling real estate agent. The sale takes place subject to award by the seller.

Particularities
- The property has been completely renovated
- Located in the Jordaan
- Central location near restaurants, shops and public transport
- Leasehold canon bought up to 20 June 2069, leaseholder is Municipality of Amsterdam
- Permanent project notary: Lubbers & Dijk Notarissen
- 3-year anti-speculation clause applicable
- The house can only be purchased with the aim of: own occupation or purchase for children or parents who have reached the age of majority

The sales information has been compiled with great care, but we cannot guarantee the accuracy of the content and therefore no rights can be derived from it. The content is purely informative and should not be considered as an offer. Wherever content, surfaces or dimensions are discussed, these should be considered as indicative and approximate dimensions. As a buyer, you must carry out your own investigation into matters that are important to you. We recommend that you use your own NVM broker in that regard.

The floor plans are for information only and are therefore not a contract document from which rights can be derived. The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement. Although we exercise the utmost care, the surfaces may differ from the NEN2580 measurement instruction.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-01-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²
Inhoud
165 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder