Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bloemstraat 125 E 1016KZ Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 475.000 

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
58 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker”
*English version below*

Modern appartement met de gemakken van nieuwbouw gelegen in de gezellige bruisende Jordaan op de bovenste verdieping van het complex. De woning is 57,5 vierkante meter groot en beschikt over een zonnig terras. De locatie is echt midden in de Jordaan met alle faciliteiten die dit mooie stukje van de stad biedt. Restaurants, leuke kleine winkeltjes, een goede supermarkt, alles vind je op loopafstand. Het appartement ligt op een hoek waardoor je extra ramen en extra licht hebt en dit echt een fijn plekje is zowel 's avonds als overdag.

Indeling:
Op de begane grond heeft de woning een eigen berging voor de fietsen en een paar dozen. Via de trap kom je op de bovenste (3e) verdieping. Entree; hal; 2 slaapkamers waarvan één toegankelijk vanaf de woonkamer en één vanaf de hal. Woonkamer met een half open keuken met inbouw apparatuur. Door de hoekligging lekker veel ramen veel licht. Luxe badkamer met ligbad, separate douche en dubbele wastafel met toegang tot de separate ruimte voor de wasmachine/droger en de cv ketel; separaat toilet. Het terras op het Zuid Westen is bereikbaar vanuit de slaapkamer.

Bijzonderheden:

-Super licht door de vele ramen en de hoekligging;
-Eigen grond;
-Terras aan de slaapkamer op het Zuidwesten, tevens terras van de buren;
-Vanuit de vve is er toestemming voor een privé dakterras op het dak van de woning;
-2 goede slaapkamers;
-HR CV ketel uit 2006;
-Eigen berging op de begane grond;
-Bouwjaar 1899 maar gehele pand is gerenoveerd in 2006;
-Servicekosten per maand € 80,-

Oplevering kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modern apartment with the comfort of a new construction located in the lively Jordaan on the top floor of the building. The apartment is 57.5 square meters and has a sunny terrace. The location is right in the centre of the Jordaan with all the facilities this beautiful part of the city offers you. Restaurants, nice little shops, a good supermarket. Everything is within walking distance. The apartment is on a corner so you have extra windows and light making this a really nice place both in the evening and during the day.

Layout:
On the ground floor of the apartment there is a storage room for bicycles and for a few boxes. Via the stairs you get to the top (3rd) floor. Entrance; hall; 2 bedrooms, one accessible from the living room and one from the hall. Living room with a half open kitchen with built-in appliances. Because of the corner location there are lots of windows and lots of light. Luxury bathroom with bath, separate shower and double sink with access to the separate room for the washer / dryer and central heating system; separate toilet. The terrace on the South West is accessible from the bedroom.

Special features:

-Super light due to the many windows and corner location;
-Full ownership;
-Terrace adjacent to the bedroom situated at the Southwest, shared by the neighbors;
-VvE permission for a private roof terrace above the apartment;
-2 good-sized bedrooms;
-High efficiency heating system from 2006;
-Seperate storage room on the ground floor;
-Year of construction 1899 but the entire property was renovated in 2006;
-Service costs per month: € 80,-

Delivery can be done at short notice.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder