Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bloemstraat 164 C 1016LK Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Bloemstraat 164 C, 1016 LK Amsterdam.

Zeer goed ingedeeld en onderhouden 3-kamerappartement (ca 66 m2) met ruim balkon gelegen aan de achterzijde (ca. 7 m2). Gelegen in het nieuwbouwcomplex Les Quatre Fleurs dat in 2006 is gebouwd. Hedendaagse bouwkwaliteiten maar heeft de uitstraling en karakter waar de Jordaan bekend om is.

Locatie/bereikbaarheid:
De Bloemstraat is een rustige straat midden in De Jordaan en is gelegen nabij de Egelantiersgracht, negenstraatjes en de Amsterdamse grachtengordel. Talloze winkels (onder meer: Rozengracht) en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen.

Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/bus verbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

Indeling:
Tweede verdieping

Entree. Ruime hal met een opbergkast en wasmachine/droger aansluiting. Aan de achterzijde twee ruime slaapkamers die beide toegang hebben tot het diepe balkon. Badkamer gelegen in het midden van het appartement die is voorzien van een douche, ligbad en wastafel. Separaat toilet. Ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde met een open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding aan de voorzijde.

Bloemstraat:
Veel straten en grachten in de Jordaan zijn naar bloemen genoemd. In deze uitleg van 1612 is de Bloemgracht vermoedelijk de oudste gracht. De gracht liep naar het Bolwerk de Bloem (later Rijkeroord genaamd), waarnaar de gracht is genoemd. Op het bolwerk stond van 1614 tot 1878 de molen ‘De Blom’, die daarna is verplaatst naar de Haarlemmerweg bij de Nieuwpoortkade. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)


Bijzonderheden:
- Appartementsrecht ca 66 m²(NEN 2580 Meetrapport aanwezig)
- Particulieren erfpacht afgekocht tot 2 januari 2042 (notariële opinie van de notaris aanwezig).
- Bouwjaar 2006.
- Ruim balkon gelegen op het westen.
- Volledig geïsoleerd.
- Actieve Vereniging van Eigenaars, professioneel beheerd door Velzel VvE diensten.
- Maandelijkse servicekosten bedragen voor het appartement € 225,-.
- Maandelijkse servicekosten bedragen voor de parkeerplaats € 139,-.
- Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
- Oplevering in overleg.

Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Bloemstraat 164 C 1016LK Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

naar Bloemstraat 164 C 1016LK Amsterdam, Bloemgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand