Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bloemstraat 189 IV 1016LA Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Huurprijs € 2.450 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1790
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

In een heerlijke rustige straat in het hart van de Jordaan in Amsterdam bevindt zich dit uniek gerestyled penthouse
met lift op de derde verdieping van een authentiek Amsterdams pand.

Het entree is op de derde etage met lift. Aan de voorzijde van het appartement bevind zich de woonkamer uitkijkend op zowel de Bloemstraat als de Lijnbaansgracht. De volledige ingericht open keuken met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur en eetkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement.
Via de vaste trap in de woonkamer komt u op de bovenste etage hier bevind zich de slaapkamer met een Auping Boxspring en de badkamer met een Boffi bad, rainshower en toilet.
Tevens heeft u via deze etage ook toegang tot het ruime terras uitkijkend op de Westertoren.

Omgeving
De Bloemstraat ligt in het hart van de Jordaan in het Centrum van Amsterdam aan de voet van de Westertoren. In deze bruisende omgeving zijn een tal van gezellige cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden, winkels en de altijd gezellige 9-straatjes. De Amsterdamse grachten, de historische gebouwen en de gezellige atmosfeer zorgen ervoor dat deze buurt een heerlijke plek is om in te wonen. Tevens is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en worden de diverse uitvalswegen, waaronder de (snelweg) Ring A10, met de auto in een mum van tijd bereikt. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark.

Appartement beschikken over:
- Airconditioning
- wasmachine/droger
- Video intercom

Bel of mail ons kantoor voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1790

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.