Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bloemstraat 36 K 1016LC Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 650.000 

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Bloemstraat 36-K, 1016 LC Amsterdam

Het betreft een vijf-kamer appartement van ca. 83 m (bruto ca 92m) met balkon van ca. 7 m. Het appartement bevindt zich in een compleet gerenoveerd Rijksmonumentaal pand.

Het appartement is gelegen op een van de leukste plekken van de stad Amsterdam, in de bruisende Jordaan, pal naast de fraaie Westertoren. In de omgeving vindt u diverse gezellige cafs, restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. De negen straatjes, de grachtengordel en het historisch centrum zijn allemaal op loopafstand.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf de Rozengracht gaan diverse tram- en buslijnen van en naar verschillende delen van Amsterdam. Middels de S105 bent u met de auto zo op de Ring A10.

Indeling
Gemeenschappelijke entree en hal naar voordeur op tweede verdieping: Woonkamer met aangrenzende eetkamer met open keuken voorzien van een rvc gasfornuis met oven en vaatwasser. De eerste trap geeft toegang tot 2 slaapkamers aan weerszijde en tussen de 2 slaapkamers bevinden zich een douche met wastafel en apart toilet. In de gangkast staat een wasmachine plus droger. De andere 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenste etage, met eveneens een douche met wastafel en apart toilet.
Het balkon is gelegen op de tweede verdieping aangrenzend aan de keuken.

In de gemeenschappelijk gang is nog een trapkast die in gebruik is bij dit appartement.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een Rijksmonumentaal pand;
- Het complex is compleet gerenoveerd en nieuw gefundeerd omstreeks 2005;
- Gelegen op eigen grond;
- Actieve VvE.

Oppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt ca. 83 m exclusief balkon van ca. 7m. Exact gemeten conform NEN2580. Meetrapport op te vragen bij ons kantoor.

Eigendom
Eigen grond.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping, plaatselijk bekend Bloemstraat 36-K, 1016 LC Amsterdam kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie L, complexaanduiding 9338-A, appartementsindex 9, uitmakende het onderverdeeld /616 aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met de daarbij behorende grond, staande en gelegen te Amsterdam aan de Bloemstraat 36

Vereniging van Eigenaren
Dit betreft de "VvE Bloemstraat 34-36 te Amsterdam", bestaande uit 9 appartementsrechten. Dit appartementsrecht heeft 90 van de in totaal 616 stemmen in de vergadering. De servicekosten bedragen thans 94,16 per maand en bestaan uit: o.a. verzekeringen, reservering ten behoeve van groot onderhoud, beheervergoeding, schoonmaak algemene ruimtes etc. De VvE heeft thans ruim 34.810,- in kas. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE nl.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. En en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Het pand is omstreeks 2005 geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 2 maanden. Het is mogelijk om een overloopvergunning aan te vragen. Daarnaast bevindt de parkeergarage Q-parking aan de Marnixstraat zich op loopafstand. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notariskantoor in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Disclaimer
Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentile kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentile kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentile) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is n van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.