Bloemstraat 40 1016LC Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Bewaar object

Omschrijving

For English text, please see below
PRACHTIG HUIS IN JORDAAN

FANTASTISCH HEEL PAND (181m2) BESTAANDE UIT VIER VERDIEPINGEN MET RUIM DAKTERRAS GELEGEN IN HET HARTJE VAN DE JORDAAN, VLAKBIJ DE WESTERKERK. EIGEN GROND.

Indeling begane grond:
De gehele benedenverdieping wordt nu gebruikt als B&B met een aanzienlijk jaarlijks rendement. Aan de voorzijde is het eetgedeelte met mooie openslaande deuren richting de woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde is de slaapkamer en een badkamer met douche.

Indeling eerste verdieping:
Entree, ruime grote werkkamer/slaapkamer aan de voorzijde met aan de achterzijde de masterbedroom. In het middengedeelte is een grote aparte ruimte met wasmachine/droger en een aantal kledingkasten. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime badkamer met ligbad en douche.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met toilet en douche, woonkamer met een leemstuc openhaard. Een gezellige keuken met inbouwapparatuur en kookfornuis is aan de achterzijde met veel daglicht en een Jordanees uitzicht door de grote ramen.

Indeling zolderverdieping:
Een open trap leidt naar de zolderverdieping waar weer een werk/slaapkamer is, met een trap is de vliering te bereiken waar veel opslagruimte is. Van het oorspronkelijke dat is een groot gedeelte verwijderd waardoor er een royaal zonnig terras is ontstaan, waar een buiten openhaard de bewoners op de minder zwoele zomeravonden kan verwarmen.

Bijzonderheden
- Rijksmonument
- Groot dakterras
- 3 badkamers
- Heel pand in de Jordaan
- Voorgevel daterend uit de 17e eeuw
- Oppervlakte 181 m2 NEN2580 gemeten

Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

English text
Old Jordaan house

Fantastic mansion (181 m2) in the middle of Amsterdam nearby the Westerkerk. 4 floors with a green sunny roof terrace. Freehold.

Groundfloor
This floor is momentarily used for B&B with considerable profit. The diningroom is located on the streetside and is separated from the living room by typical amsterdam doors. In this room is situated an open kitchen. At the back is the sleeping room + the shower and washing table.

First floor
Entry, large working/sleeping chamber at the front. At the back is situated the masterbedroom and a large bathroom with bath and shower. Furthermore is located here a spacious walking closet together with the washing machine and dryer.

Second floor
A toilet and another showerfacility are at the end of the stairs. A huge living room with fireplace gives entrance at the back of this floor to the kitchen. From here magnificent light enters the big windows and an Amsterdam view is given.

Third Floor/roofterrace
Open stairs lead to another working/sleeping room. With stairs you can reach more storage space under the roof. In the past part of the roof was broken down to create a wide green and sunny roofterrace. A fireplace can be used to warm up the owners in more chilly summernights.

Remarks
- Rijksmonument
- Large roofterrace
- 3 bathrooms
- A full mansion in the middle of Amsterdam
- Old front (dated out of the 17th century)
- 181 m2 through NEN2580

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-04-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
181 m²
Perceeloppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Bloemstraat 40 1016LC Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

naar Bloemstraat 40 1016LC Amsterdam, Bloemgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand