Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bloemstraat 65 1016KX Amsterdam, Bloemgrachtbuurt

Vraagprijs € 1.250.000 

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
152 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
60 m²

Omschrijving

Bloemstraat 65, 1016 KX Amsterdam

***** Waanzinnig fraai Rijksmonument, heel pand op eigen grond. Speelse indeling, oorspronkelijk een winkel/woonhuis met etageverblijf en een bovenwoning thans in gebruik als een familiehuis.

Gelegen in het hart van de Jordaan doch op een rustige plek.

Indeling: ruime hoge entree met een splitlevel indeling, beneden een grote woonkeuken aan de tuin op het zuiden, veel bergruimte onder het entree. Boven de woonkamer met openhaard.

Eerste verdieping: grote slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met bad, wastafel en douche.
Tweede verdieping: vrij indeelbaar (en kamers te creeeren), het is nu 1 hele grote ruimte. Trap naar de zolderverdieping, nu in gebruik als bergzolder.

Echt een charmant, goed opgeknapt pand op eigen grond, nieuwe fundering, onder de rook van de Westertoren.*****
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.