Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Blokmakerstraat 33 1013DG Amsterdam, Westelijke eilanden

Huurprijs € 1.700 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1982
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

LET OP! Op deze woning zijn verhuur voorwaarden van toepassing!

Fantastisch centraal en aan het water van het Westerdok gelegen 5-kamerappartement van circa 100 m2 op de derde en vierde woonlaag. Het appartement beschikt over twee balkons en een separate berging.

OMGEVING
De woning is gelegen aan de Blokmakerstraat, met prachtig uitzicht over het water en de groene binnentuin van het complex. Op loopafstand zijn diverse openbaar vervoersmogelijkheden te vinden en het Centraal Station is binnen 5 fietsminuten te bereiken.

INDELING
Entree op de derde verdieping, hal, toilet met fonteintje, afsluitbare keuken en ruime woonkamer met toegang tot het balkon (oost), vierde verdieping: 4 slaapkamers, badkamer met douchehoek, tweede toilet en wastafel, tweede balkon (oost). Aparte berging in de onderbouw.

Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN:
* Geen verhuur aan studenten!
* Verhuur per direct.
* De servicekosten bedragen circa €20,- per maand.
* Garantstellingen worden niet geaccepteerd.
* De inkomenseis is: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
* 1 maand waarborg.
* De indeling van deze woning is geschikt voor woningdelers, maximaal twee.
* De huur wordt geïndexeerd en is exclusief gas, water en licht.
* Oplevering per direct in de huidige staat, verhuur voor minimaal een jaar.
* Verhuurder rekent eenmalig € 75,- contractkosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 20 p/m
Aanmeldingsdatum
27-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.