Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bloys van Treslongstraat 38 III 1056XC Amsterdam, Landlust Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1938
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
69 m²

Omschrijving

Een licht appartement van 69 m2 (Nen 2580 gemeten) met een zonnig gemeenschappelijk dakterras. Het appartement is gelegen op de derde en deels vierde verdieping van een goed onderhouden pand aan de Bloys van Treslongstraat 38. (stadsdeel West).

De indeling is als volgt:
Opgang vanaf de straat met op de derde verdieping de entree van het appartement.

Derde verdieping: hal, badkamer met douche en toilet, aan de voorzijde een ruime woonkamer en aan de achterzijde 2 slaapkamers en de keuken. Een balkon over de gehele breedte (noord).

Vierde verdieping: Een slaapkamer met doorgang naar het trappenhuis om het gemeenschappelijke dakterras te bereiken.

Bijzonderheden:
- Gemeenschappelijk dakterras;
- Voortdurend recht van erfpacht (tijdvak tot 2058) € 483,- op jaarbasis;
- Dakbedekking gedaan in 2015;
- Gebruiksoppervlakte wonen 69 m2 (Nen rapport aanwezig *);
- Professionele beheerder VvE;
- Servicekosten VvE € 100,- per maand;
- Dubbel glas geheel appartement.

Eigenaren aan het woord: “Heerlijk licht en warm appartement in een gezellige en brede straat. Het woongedeelte is ruimtelijk en open, met daarnaast aparte ruimtes voor slapen of spelen/werken. De inbouwkasten bieden veel opbergmogelijkheden. De brede keuken leent zich voor uitgebreid koken en is van alle gemakken voorzien. De inpandige trap met de slaapkamer boven vergroten het gevoel van ruimtelijkheid. Vanuit deze ruimte heb je tevens de mogelijkheid het dakterras op te stappen om heerlijk in de zon te zitten. De buurt is divers qua bewoners en aanbod. Het is een rustige straat, maar ontspanning, vertier en groen vind je op loopafstand. Parkeren lukt gemakkelijk dicht bij huis.”

Omgeving:
In de nabije omgeving liggen de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg waar alle winkels te vinden zijn en de Ten Katemarkt (dagmarkt) is op loopafstand. Er is veel groen in de buurt, om de hoek is het Erasmuspark en op een paar minuten fietsen het Rembrandtpark en het Westerpark. De Jordaan is binnen 10 minuten te bereiken per fiets. Voor je dagelijkse boodschappen kun je letterlijk om de hoek terecht op de Jan van Galenstraat waar een Albert Heijn te vinden is.

Bereikbaarheid:
Het appartement is met de auto goed te bereiken (betaald parkeren voor de deur), ringweg west afslag S105 op 2 minuten afstand rijden. Bus 18, 80 en 282 en tram 19 hebben een halte op korte loopafstand en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunninggebied West 3.1 en op het moment van schrijven is er géén wachtlijst voor een parkeervergunning.

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging bestaat uit de “Vereniging van Eigenaars Bloys van Treslongstraat 38 te Amsterdam”. De servicekosten bedragen € 100,00 per maand en bestaan uit: reservering ten behoeve van onderhoud, opstalverzekering en administratiekosten.

Eigendomssituatie:
Voortdurende recht van erfpacht t/m 1 mei 2058 (Algemene Bep. 2000). De jaarlijkse canon verplichting bedraagt € 483,-

Oplevering:
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Notaris:
De koper heeft de keuze voor een Amsterdamse notaris welke een koopakte zal opstellen conform Amsterdams Model.

Op aanvraag beschikbaar:
- VvE stukken;
- Lijst van zaken;
- Vragenlijst;
- Akte van levering;
- Splitsingsakte.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging met u!

Deze aanbiedingstekst is met de grootste zorg samengesteld op basis van door de verkoper (en/of derden) verstrekte informatie. Aan deze informatie kunnen noch jegens de makelaar, noch jegens de verkoper rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.