Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bloys van Treslongstraat 40 III 1056XC Amsterdam, Landlust Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1937
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zonnig appartement van 59 m˛, met charmante en-suite woonkamer, 2 slaapkamers, berging, heerlijk balkon en gedeeld dakterras.

Het appartement is gelegen in een rustige groene straat in Landlust (Bos en Lommer). Op loopafstand het Erasmuspark en fijne koffietentjes op de Jan van Galenstraat. Om de hoek het Westerpark, winkelgebied Hugo de Grootstraat, Jan Evertsenstraat en een uitgebreid aanbod restaurants aan de De Clercqstraat.

De woning is uitstekend gelegen ten opzichte van openbaar vervoersmogelijkheden en is via de Ringweg A10, de A4 en de A2 makkelijk te bereiken. Ook parkeren (vergunning zónder wachttijd) is in de directe omgeving goed mogelijk.

Indeling:

Derde verdieping: entree appartement, centrale hal, badkamer met douche, wastafel en toilet, aan de achterzijde in het midden de keuken met aan weerszijden een slaapkamer en toegang tot het balkon, aan de voorzijde de lichte woonkamer met erker van waaruit een fraai uitzicht en de en-suite zijkamer met originele glas in looddeuren.
Vierde verdieping: op de boven gelegen zolderverdieping de berging en het gedeelde dakterras.

Bijzonderheden:

- Gezamenlijk ruim dakterras van ca. 25 m˛.
- Aparte berging op vierde verdieping van ca. 10 m˛.
- Zeer zonnig en licht appartement.
- Informele en gezonde VVE bestaand uit 4 appartementsrechten.
- Servicekosten € 70,- per maand.
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 30 april 2058.
- Woonoppervlakte 59m2 conform NEN 2580 meetrapport;
- Asbest clausule van toepassing.
- Oplevering in overleg.


Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.