Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boas en Judelshof 13 1068WB Amsterdam, Osdorp Zuidoost

Bewaar object
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
161 m²

Omschrijving

74,4 M2 GEBRUIKSOPPERVLAKTE WONEN (GBO) EN 10,9 M2 GEBRUIKSOPPERVLAKTE OVERIGE INPANDIGE RUIMTE VOOR DE 2E ETAGE OP EEN KAVEL VAN 161 M2!

Amsterdam West is ontworpen als een tuinstad, iets dat goed te merken is rondom deze keurig onderhouden hoek eengezinswoning met bijzonder royale achter- en zijtuin, gelegen op het zuiden en westen (totale kaveloppervlakte is 161 m2).
De woning heeft op de begane grond een tuingerichte woonkamer, keurige keuken en berging. Op de verdieping liggen 3 uitstekende slaapkamers en een nette badkamer. Een vaste trap leidt naar de 2e etage waar thans een goede zolder is en door het realiseren van een dakraam of dakkapel kan de koper eenvoudig een royale toevoeging aan de woonoppervlakte (gebruiksoppervlakte) realiseren.
Het vele groen in de omliggende parken, de plantsoenen in de hofjes en de nabijheid van de Sloterplas versterken de opzet van de wijk. Opvallend is het grote aantal winkelcentra voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen in de directe omgeving. Faciliteiten als scholen en kinderopvang zijn in ruime mate aanwezig en de bereikbaarheid per auto (Ringweg A10, A4 en A9 richting Schiphol, Utrecht en Den Haag) en openbaar vervoer (onder meer tramlijn 1) is uitstekend.

INDELING:
Begane grond:
entree, vestibule met links de keuken en rechts toegang tot de inpandige berging. Rechtdoor de woonkamer die lekker licht en tuingericht is. Verder ligt op de begane grond het toilet met fonteintje. De keuken is enkele jaren geleden vernieuwd, uitgevoerd met een houtnerf front en beschikt ingebouwd over een 4 pits gaskookplaat met afzuigschouw, oven en koel/vriescombinatie. De woonkamer met extra zijraam biedt toegang tot de de royale, zonnige tuin met groot terras en hier staat nog een berging. Enkele jaren geleden heeft de eigenaar een flink stuk zijtuin van de gemeente gekocht en doordat de woning geen voortuin heeft, staat de royale perceeloppervlakte volledig ten dienste van de achter- en zijtuin.

Eerste verdieping:
hal, aan de achterzijde liggen 2 uitstekende slaapkamers, de 3e slaapkamer van prima formaat ligt aan de voorzijde. Altijd al de wens gehad een ruime slaapkamer met inloopkast te realiseren? Dit is eenvoudig mogelijk door de 2 achterslaapkamers samen te trekken. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
een vaste trap leidt naar de tweede etage die thans bestaat uit 1 ruimte, maar waar makkelijk door het plaatsen van een dakraam een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Hier is ook veel bergruimte en hangt de CV-ketel.

De vloeren zijn afgewerkt met een keurige laminaatvloer.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 15 september 2054.

RECENT UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN:
• circa 2 jaar geleden is de CV-ketel vernieuwd (Intergas Kompakt HRE).

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580):
• Gebruiksoppervlakte wonen: 74,4 m².
• Overige inpandige ruimte: 10,9 m2.
• Gebouw gebonden buitenruimte: 1 m2.
• Externe bergruimte: 11,3 m².
• Bruto inhoud woning: 323,14 m³.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar: 1960.
• Isolatie: nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas. Het dak is geïsoleerd.
• Verwarming en warm water middels een CV combi ketel.
• Glasvezel aanwezig.
• Parkeren middels vergunningensysteem en betaald parkeren, voor wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²
Perceeloppervlakte
161 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.