Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boedelhofweg 0 ong 7211BP Eefde

Vraagprijs € 260.000 

Bewaar object

Omschrijving

Nabij Boedelhofweg 85

Altijd gedroomd van wonen tussen weilanden en bos maar niet te afgelegen en aan de rand van het dorp? Bouwen volgens de laatste en nieuwste inzichten? Dan noemen wij duurzaamheid, energieneutraal, zonneenergie, met mogelijkheid voor een warmtepomp (geen gasaansluiting). Dit unieke bouwproject biedt u de kans om in een fantastisch vrije omgeving te wonen. De percelen zijn gelegen naast de monumentale woonboerderij “De Nieuwe Pas” welke al jarenlang in familiebezit is. De laatste boerderijdieren hebben in 2002 het erf verlaten, een deel van de opstallen heeft plaats gemaakt voor twee bouwpercelen.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee woningen te bouwen. De bijgevoegde ontwerpen naar een idee van Bouwbedrijf Geers uit Almen zijn door de gemeente goedgekeurd. De woningen zijn vrijstaand gebouwd maar lijken middels het dak met elkaar verbonden te zijn.

Het hoofdgebouw mag een inhoud krijgen van 750 m3. De toegestane goothoogte is 3 meter en een bouwhoogte van 7 meter. Daarnaast mag er per wooneenheid een bijgebouw van max. 65 m2 worden gebouwd met een goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van 6 meter.

De perceelgrootte van de kavels is circa 1.250 m2 per kavel. Meer grond verwerven is in overleg mogelijk.
De kavel links wordt aangeboden voor € 280.000,- v.o.n., de kavel rechts voor € 260.000,- v.o.n.. Prijsverschil in verband met ligging en uitzicht. De kavels zijn bereikbaar middels een gedeelde inrit.

De kavels bevinden zich op steenworpafstand van bossen, Gorsselse hei en de Eefse Beek. Op circa 5 minuten fietsafstand bevindt zich het dorpscentrum van Eefde met o.a. een supermarkt, bakkerij, kinderdagverblijf en basisscholen. Eefde kent een actief verenigingsleven met o.a. diverse sportverenigingen.
Op enkele minuten autoafstand ligt de historische binnenstad van Zutphen waar zich tal van voorzieningen bevinden waaronder een divers winkelaanbod, meerdere scholen waaronder De Vrije School (basis- en voortgezet), een zwembad, bioscoop, theater en diverse restaurants. Gorssel, Deventer en de A1 zijn eveneens op circa 10 minuten autoafstand gelegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-06-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Boedelhofweg 0 ong 7211BP Eefde

naar Boedelhofweg 0 ong 7211BP Eefde
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand