Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boeninlaan 119 1102TJ Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

Op zoek naar een appartement met een geweldige tuin van ca. 11 meter breed? Die heeft u hier getroffen! Een goed ingedeelde twee- kamer benedenwoning met een recent vernieuwde badkamer en een woonoppervlakte van ca. 60m2. En natuurlijk beschikt dit appartement over een eigen berging en afgekochte erfpacht. U vindt het allemaal bij deze heerlijke woning in Amsterdam Zuidoost!

Ligging:

Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.

Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt aan het eind van de straat, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:

Entree, hal met de meterkast en links de kast met de C.V.-ketel. Naast de C.V.-ketel een ruime inpandige berging (los van de separate box!). Tevens toegang tot de recent vernieuwde badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche, toilet en de wasmachine aansluiting. Rechts toegang tot de woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer toegang tot de dichte (casco) keuken welke toegang biedt tot de zeer ruime tuin, deze tuin is maar liefst 11 meter breed! Ook aan de rustige achterzijde gelegen is de ruime slaapkamer. Op de begane grond bevindt zich een separate berging voor uw fietsen en overige spullen.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 60m2
- Bouwjaar 1984
- Een heerlijke achtertuin van ca. 77m2!
- Gerenoveerde badkamer en wanden
- Separate berging
- Actieve VvE
- Uitstekende connectie met OV en auto
- Afgekochte erfpacht tot en met 31-01-2035
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
- Notariskosten (voor akte van levering) voor kosten verkoper.
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).
- Oplevering kan snel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Boeninlaan 119 1102TJ Amsterdam, Venserpolder West

naar Boeninlaan 119 1102TJ Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand