Boeninlaan 15 1102TH AMSTERDAM, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

** English version below

3-kamer appartement met diep balkon op de binnentuin op de 1e verdieping van een goed onderhouden complex aan de Boeninlaan.

In een goed onderhouden complex in de wijk Venserpolder vind je op de eerste etage dit praktische 3-kamer appartement. AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 6 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar en station Duivendrecht is op loopafstand. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de eerste verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Badkamer voorzien van douche en wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde 2 ruimte slaapkamers en de keuken (nog te plaatsen naar eigen inzicht) met toegang het brede balkon, heerlijk gelegen aan de rustige binnentuin en een handige opbergruimte. Royale woonkamer aan de voorzijde. In de hal bevinden zich ook het separate toilet en de meterkast en CV-ruimte. Ook beschikt de woning over een eigen berging van 8m2 in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Heerlijk diep balkon op het oosten
- Woonoppervlak. ca. 70m² (NEN rapport aanwezig)
- Eigen HR cv-ketel
- Gezonde en professioneel beheerde VVE: bijdrage € 104,- per maand
- Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
- Notariskosten (voor akte van levering) voor kosten verkoper.
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).
- Oplevering kan snel.


** English version
3-room apartment on the first floor of approximately 70m² with storage on the ground floor of a well maintained complex on the Boeninlaan.

Surroundings:
This 3-room apartment is located in the Venserpolder district. AFAS Live, the Arena and movie theater Pathé, where many fun events take place, are easily accessible and only a 6-minute bike ride away. Same goes for the 'Amsterdamse Poort' with many large and small chain stores. The house is conveniently located to public transport, metro and bus, but also the highways A2, A9 and A10. Metro line 54 brings you to Amsterdam central station within fifteen minutes and Duivendrecht station is within walking distance. You can park the car in front of the door.

Lay-out:
Common staircase, entrance on the first floor, hall with CV and electricity cupboard and access to all other rooms. Separate toilet, bathroom with shower, sink and washing machine connection. At the front you will find the spacious and bright living room and in the back 2 bedrooms and the closed kitchen. The kitchen gives access to the deep sunny balcony on the east, to enjoy the morning sun. The house also has a separate storage room of 8 m2 in the basement.

Special features:
- Living space 70m² (NEN 2580 measurement report available);
- Heating and hot water through own boiler;
- Service costs: approx. € 104, - per month (healthy and active VvE);
- Annual lease payments paid until 31 January 2035;
- Permanent project notary: Notary office Spier & Hazenberg;
- Notary costs (for deed of delivery) for seller's costs;
- Anti-speculation clause of 2 years;
- Seller sells with self-using clause (or parents for children);
- Transport/delivery can be soon.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
212 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Boeninlaan 15 1102TH AMSTERDAM, Venserpolder West

naar Boeninlaan 15 1102TH AMSTERDAM, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand