Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Boeninlaan 215 1102TK Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Indien u een bezichtiging wilt afspreken graag via FUNDA-site contact met de makelaar aanvragen. Wij nemen dan contact met u op.

Gebruiksoppervlakte : circa 52 m
Balkon : circa 6 m
Bouwjaar : circa 1985
Aantal kamers : twee
Aantal slaapkamers : een
Servicekosten : circa 62,-- per maand

Omschrijving van de woning en locatie
In de wijk Venserpolder ligt deze 2-kamer woning. Het appartement ligt op de 1ste verdieping. De Heineken Music Hall, de Arena en Pathe waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar. Ook is de Amsterdamse Poort op fietsafstand waar veel grote en kleine winkelketens te vinden zijn. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling en details
Entree, hal, Cv-kast, slaapkamer, badkamer voorzien van wandcloset, douche en wastafel, lichte woonkamer gelegen op het zuidoosten, woonkeuken voorzien van WMA, 4-pits gas, oven, ijskast, vriezer en recirculatiekap, balkon

Overige gegevens
Verwarming en warm water via CV-installatie, Intergas bouwjaar 2010
De woning is voorzien van dubbele beglazing
De erfpacht is afgekocht tot 16 juni 2035
Berging op begane grond.

Aanvaarding
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.