Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Boeninlaan 395 1102TL Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

Starters opgelet!!!!!!!!

Goed ingedeeld 2-kamerappartement gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping, aan de rustige achterzijde van een modern appartementencomplex met berging in de onderbouw.

De ligging gis zeer gunstig: het is 3 minuten lopen naar de metro-halte Venserpolder of Strandvliet/ Arena, het winkelcentrum Amsterdamse Poort met breed scala aan winkels ligt hemelsbreed op 500 meter afstand.
Voorts de Arena met uitgaansmogelijkheden en met de auto zijn de snelwegen A-9, A-1 en A-10 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling: Gemeenschappelijke entree op de begane grond met trappenhuis. Trap naar de vierde verdieping.
Entree, hal met garderobe. Ruime slaapkamer aan de achterzijde. Badkamer voorzien van toilet, wastafel, douche en wasmachine-aansluiting. Woonkamer met grote ramen en half open keuken voorzien van gasfornuis, oven en de C.V.-opstelling (Intergas 2014). In de onderbouw bevindt zich een prive-berging voor fietsen.

Kenmerken:
- Gelegen op erfpachtgrond
- Canon is afgekocht tot 15-06-2035
- Actieve VvE, servicekosten 51 per maand
- Dichtbij uitvalswegen en de metro
- Geen bovenburen
- Berging op de begane grond
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
43 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Boeninlaan 395 1102TL Amsterdam, Venserpolder West

naar Boeninlaan 395 1102TL Amsterdam, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand