Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Boeroestraat 16 1095VR Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 249.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***English text below***

Heerlijk licht tweekamerappartement van ca. 42m2 gelegen op de vierde etage met separate berging op de begane grond. De woning is gelegen in de Indische Buurt: een bruisende, populaire buurt met op loopafstand diverse supermarkten, maar ook de gezellige Javastraat met leuke boetiekjes en hippe horecazaken. Bovendien vind je op looppafstand de gezellige “Dappermarkt”. De openbaar vervoervoorzieningen zijn goed met de diverse tram- en bushaltes en Het Muiderpoort station. Met de fiets of het openbaar vervoer is het Centrum van Amsterdam binnen handbereik. Met de auto is men via de Piet Heijntunnel zo op de Ringweg A10 (S114). Gelegenheid om te recreëren is er volop. De Indische buurt ligt aan de rand van het Flevopark.

INDELING:

Vierde verdieping: entree, hal, woonkamer voorzien van fraaie laminaatvloer, open keuken voorzien van gasfornuis, afzuiger en koelvries combinatie (ter overname), badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, slaapkamer aan de voorzijde, kast met opstelplaats cv combiketel, meterkast in het trappenhuis.
Op de begane grond bevindt zich een separate box.

BIJZONDERHEDEN
- De servicekosten bedragen € 80,-- per maand.
- De VVE waar dit appartement deel van uitmaakt wordt professioneel beheerd door HNVB. De reserve bedraagt ca. € 222.000,--.
- Het appartement maakt het 45/6700e aandeel uit in de gemeenschap, de berging maakt het 5/6700e aandeel uit in de gemeenschap.
- De VVE heeft een MJOP opgesteld.
- Tijdelijke verhuur/airBnB is niet toegestaan.
- Het woonoppervlakte bedraagt ca. 42 m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig).
- De woning is op erfpachtgrond gelegen, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 maart 2051.
- Energielabel B.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Lovely light two-room apartment of approx. 42m2 located on the fourth floor with separate storage on the ground floor. The property is located in the Indische Buurt: a bustling, popular neighborhood with several supermarkets within walking distance, but also the cozy Javastraat with nice boutiques and hip restaurants. Moreover, you will find the cozy "Dappermarkt" at walking distance. The public transport facilities are good with the various tram and bus stops and the Muiderpoort station. By bike or public transport, the Center of Amsterdam is within easy reach. By car you are via the Piet Heijn tunnel on the A10 ring road (S114). Opportunity for recreation is plenty. The Indische buurt is on the edge of the Flevopark.

LAYOUT:

Fourth floor: entrance hall, living room with beautiful laminate flooring, open kitchen with gas stove, extractor and fridge freezer (for acquisition), bathroom with shower, toilet and sink, bedroom at the front, closet with stabling place cv combi boiler, meter cupboard in the stairwell.
There is a separate box on the ground floor.

PARTICULARITIES
- The service costs are € 80, - per month.
- The VVE of which this apartment is part is professionally managed by HNVB. The reserve amounts to approximately € 222,000.
- The apartment is the 45 / 6700th share in the community, the salvage makes the 5 / 6700th share in the community.
- The VVE has drawn up an MJOP.
- Temporary rental / airBnB is not allowed.
- The living surface is approx. 42 m2 (NEN 2580 measured, measurement report available).
- The property is located on leasehold land, the lease rent is surrendered up to and including 15 March 2051.
- Energy label B.


This information has been compiled by us with the necessary care based on data from the seller (and / or third parties). On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or to have your own NVM broker assist you. All specified sizes and areas are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht