Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boezelgracht 15 1132PE Volendam, Volendam-Middengebied

Vraagprijs € 1.250.000 

Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
456 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
639 m²

Omschrijving

**You will find the English translation below**

Altijd al gedroomd van wonen aan het water met vrij uitzicht, voldoende ruimte (6 slaapkamers) en een eigen wellness met zwembad? Dan is deze luxe villa in het mooie Volendam wellicht iets voor jou.
Prachtig gelegen aan een fraai natuurpark is deze prachtige vrijstaande villa van uitzonderlijke klasse, die je alle wooncomfort kan gaan bieden.

Als je 's morgens wakker wordt neem je een duik in het zwembad in de wellnessruimte om vervolgens heerlijk te ontspannen in je eigen sauna. De riante leefruimte op de begane grond is naar eigen smaak in te richten. De artist impressions geven u een impressie van wat er allemaal mogelijk is.

Deze schitterende woning heeft maar liefst 6 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen, waarvan één met een jacuzzi. Verder heeft deze woning prachtige details zoals de glas-in-loodramen, de sierlijke trap hekken, rondom elektrische rolluiken, airco, hoogwaardig elektrawerk, alarm, etc. Dit is een woning die je gewoon gezien moet hebben!
De woonoppervlakte bedraagt maar liefst ca. 456 m2.

INDELING

SOUTERRAIN
Als je thuis komt met de auto kun je deze op de oprit parkeren of in de ondergrondse garage van bijna 11 meter diep. In de garage zijn drie deuren. Eén deur welke toegang geeft naar buiten, een deur richting de begane grond en een deur welke toegang geeft tot de wellnessruimte.
In de wellnessruimte zijn aanwezig een inloopdouche en een sauna om even helemaal tot rust te komen. Naast de sauna is het toilet met fonteintje en een aparte wastafel. Maar dat is nog niet alles want de helft van het souterrain is ingericht met een zwembad van maar liefst ca. 52 m2 ( 695x740) en 160cm diep.

BEGANE GROND
De begane grond is naar eigen smaak in te richten. Wij helpen u graag verder om inzicht te geven over de mogelijkheden.
In de hal bevindt zich de meterkast, een opbergkast, het toilet met fonteintje, de trappartij en de toegang naar de bijkeuken. In de bijkeuken is een wastafel en een inbouwkast met daarin de wasmachine aansluiting. De hal geeft tevens toegang naar de royale leefruimte.
Aan de achterzijde is een prachtige serre met ramen die reiken van de grond tot aan het plafond en geven toegang tot de tuin. Aan de bovenkant van de ramen is glas-in-lood geplaatst, een mooi detail! Er zijn twee trappen welke toegang geven naar het verhoogde gedeelte in de woonkamer. Deze plek leent zich bij uitstek voor het realiseren van een luxe leefkeuken. Dit vormt het hart van de woning waar je graag met het gezin of vrienden zit. De twee gedeeltes worden mooi afgescheiden door een sierlijk hekwerk. De woonkamer is zeer royaal van afmeting (ca. 100 m2), heeft een fraaie gasgestookte open haard en biedt veel lichtinval door de vele raampartijen.

EERSTE VERDIEPING
De overloop is ruim en voorzien van twee opbergkasten. De badkamer is meer dan compleet met een inloopdouche, het toilet, twee wastafels en een heerlijk ligbad. Op de verdieping zijn vier grote slaapkamers aanwezig. Drie kamers aan de voorzijde waarvan één is voorzien van een grote kastenwand.
De masterbedroom met jacuzzi is gelegen aan de achterzijde. Deze kamer is zeer riant en uitgerust met alle luxe. Er zijn meerdere inbouwkasten waarvan één gebruikt kan worden als walk-in-closet! Nadat je lekker hebt genoten in de jacuzzi kun je nagenieten op het balkon. Hier heb je een fenomenaal uitzicht over de achtertuin, het water daarachter en het park.

TWEEDE VERDIEPING
De overloop wordt mede verlicht door het dakraam. Op deze woonlaag is een ruim toilet met fontein, een berging, twee slaapkamers en een grote (opberg) ruimte waar zich tevens de CV- opstelling bevindt. Beide slaapkamers hebben een goed formaat en zijn beide voorzien van een dakraam. In de slaapkamer aan de achterzijde is een vlizotrap met toegang naar de zolder.

TUIN
De achtertuin is zeer fraai aangelegd. Op warme zomeravonden kun je de deuren vanaf de serre openslaan en heerlijk van het grote terras en het uitzicht genieten. De tuin beschikt over meerdere terrassen, belegd met natuursteen en ruimte voor de kinderen om te spelen. De tuin wordt gezellig gemaakt door tuinmuurtjes en borders met bloemen en beplanting die het hele jaar door groen zijn. Verder naar achter in de tuin is een stenen trap en kom je op het terras aan het water. Hier liggen vlonders en deze ruimte biedt plaats voor een leuke picknicktafel en ligstoelen. Aan de steiger kan ook een roeibootje worden aangelegd. Tevens beschikken we over een overdekte buitenserre met elektrische windscreens zodat je vrijwel het hele jaar beschut van buiten kunt genieten.
Al deze heerlijke plekjes in de tuin zijn gelegen op het zuidwesten. Dat betekent de hele dag zon!
Zie je jezelf al lekker zitten op het terras aan het water? Met een goed glas wijn en een romantisch ondergaande zon?

LOCATIE
Deze prachtige villa is gelegen in de geliefde wijk "Het Middengebied" in Volendam. De villa heeft een uitstekende ligging nabij diverse voorzieningen en op slechts 10 minuten fietsafstand van het oude centrum van Volendam. De woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving aan het water en grenzend aan een natuurgebied.
Op ca. 200 meter bevindt zich een bushalte met uitstekende verbinding naar Amsterdam. Binnen ca. 25 minuten bereikt u filevrij Amsterdam CS.

Collegiale verkoop met Steur Makelaars te Volendam, tel. 0299-363634, www.steur.nl

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”


** English translation**

Have you always dreamed of living by the water with an open view, sufficient space (6 bedrooms) and your own wellness area with swimming pool? Then this luxury villa in the beautiful town of Volendam might be for you.
This stunning, detached villa of exceptional class, with all the living comfort you could imagine, is situated beside a beautiful nature park.
When you wake up in the morning, take a dip in the swimming pool in the wellness area and then relax in your own sauna. The spacious living space on the ground floor can be arranged according to your own preferences. The artist impressions give you an idea of the possibilities.
This beautiful home has no fewer than 6 bedrooms on 2 floors, one of which has a jacuzzi. Furthermore, this property includes beautiful details such as stained glass windows, elegant bannisters, surrounding rolling electric shutters, air conditioning, high-quality electrical work, alarm, etc.
This is a house that you simply have to see!
The living area is no less than approx. 456 m2

CLASSIFICATION
Souterrain
If you come home by car you can park it in the driveway or in the almost 11-metre deep underground garage. There are three doors in the garage. One door that gives access to the outside, a door to the ground floor and a door that leads to the wellness area.
The wellness area has a walk-in shower and a sauna where you can completely unwind. Next to the sauna is the toilet with a little fountain and a separate sink. But that's not all because half of the basement is equipped with a swimming pool approx. 52 m2 (695x740) and 160 cm deep.

GROUND FLOOR
The ground floor can be arranged according to your own taste. We will gladly help you further to provide insight into the possibilities.
In the hall is the electricity cupboard, a storage cupboard, the toilet with hand basin, the staircase and access to the utility room. In the utility room is a sink and a cupboard with the washing machine connection. The hall also gives access to the spacious living space.
At the back is a beautiful conservatory with windows that extend from the floor to the ceiling and give access to the garden. Stained glass has been placed at the top of the windows, a nice detail! There are two stairs that access the raised area in the living room. This place is perfect for a luxury kitchen. This is the heart of the home where you'll enjoy spending time with family or friends. The two sections are beautifully separated by an elegant fence. The living room is very generous in size (approx. 100 m2), has a beautiful gas fireplace and offers plenty of light through the many windows.


FIRST FLOOR
The landing is spacious and equipped with two storage cupboards. The bathroom is complete with a walk-in shower, toilet, two sinks and a wonderful bathtub. There are four large bedrooms on the first floor and three rooms at the front, one of which has a large closet.
The master bedroom with jacuzzi is
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
456 m²
Perceeloppervlakte
639 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder