Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bogortuin 231 1019PE Amsterdam, Java-eiland

Bewaar object
Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Comfort, licht en sfeer biedt dit appartement van ca. 90 M². Het appartement ligt op de 4e etage van complex ‘HOOGKADE’ op het Java-eiland in het oostelijk havengebied, grenzend aan een groot groengebied genaamd de Bogortuin.

Dit HOEKappartement heeft een zeer fraaie ligging in het complex in deze zeer aantrekkelijke, kindvriendelijke en erg gewilde buurt, met HET MOOISTE UITZICHT over het water van de IJ-HAVEN en het park de BOGORTUIN. Je kan hier volop sporten, zonnen, picknicken, etc. in het aanliggende park waar je tevens ruim zwemwater aantreft. Er bevinden zich verschillende basisscholen op loop-/fietsafstand.

Kortom een perfecte kindvriendelijke locatie met veel rust, groen en water, terwijl de binnenstad toch binnen handbereik is.

Indeling:
entree, gang. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer met inloop kleding kast en een schuifpui met uitzicht over de BOGORtuin.
Inpandige berging v.v. aansluiting voor wasmachine en droger.
Zeer lichte en ruim opgezette woonkamer v.v. meerdere ramen die zorgen voor schitterend UITZICHT over de BOGORtuin en het water en een glazen schuifdeur naar de serre.
Semi open keuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is bouwkundig zeer goed om te bouwen tot een 2e ruime slaapkamer.
Naast de entree van het appartement is er een gemeenschappelijk, eigenlijk een privé, terras met schitterend uitzicht over de IJ-haven!
Daarnaast is er in het complex een enorm gemeenschappelijk op het zuiden georiënteerd terras aan het water!!!

Kortom een zeer courant appartement in een populaire en gewilde wijk!!!

Bijzonderheden:
* afgekochte erfpacht, juli 2048;
* professionele beheer, NeWoMij;
* servicekosten ca. € 205,--;
* eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
* voorlopig C-label;
* oplevering kan snel.

In de onderliggende parkeerkelder is er een eigen parkeerplaats en een berging.

Vlak bij het appartement bevindt zich de halte van tramlijn 10 (rijdt o.a. langs theater Carré en het Leidseplein) en u bent met de bus of fietsend binnen een paar minuten in het centrum van Amsterdam en op het Centraal Station, waar je zo opstapt op de Thalys naar Parijs of Eurostar naar Londen. Schiphol is binnen 30 min bereikbaar. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten naar de ring A10. Het appartement is op loopafstand gelegen bij de LOODSEN waarin zich Sissy Boy Homeland, Pol’s Potten, een boekhandel/yogacentrum bevinden en daar tegenover een bakker. Winkelcentrum Brazilië bevindt zich aan de Veemkade, evenals verschillende horeca gelegenheden en fitness centra.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-03-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.