Vorige | Volgende

Bolestein 182 1081EA Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 450.000 

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim, licht en zeer goed onderhouden 3- kamer appartement van circa 93 m met een ruim balkon van 14 m op het zuiden! English tekst below.

DE WONING
Via de gemeenschappelijke entree bereikt u via het trappenhuis of lift de entree van het appartement op de derde verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich de zeer ruime woonkamer van circa 27 m met half open keuken. De keuken is voorzien van ijskast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met afzuigkap en een combinatie oven/magnetron. Vanuit de woonkamer en keuken is het ruime balkon van circa 14 m op het zuiden te bereiken. Aan de voorzijde bevinden zich beide slaapkamers. De grote master bedroom meet circa 15 m. De tweede kleinere slaapkamer meet circa 12 m en beschikt over twee inbouwkasten. In het midden van de woning zijn het separate toilet en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad incl. handdouche, inloopdouche, wastafelmeubel met opbergladen en de aansluiting voor de wasmachine. De externe berging is gelegen op de begane grond.

DE LIGGING
De woning is gelegen in Buitenveldert. Diverse winkels, horeca gelegenheden en andere faciliteiten liggen op fiets-, en loopafstand zoals de Zuidas, het Groot Gelderlandplein, Spa Zuiver, VU ziekenhuis en het Amsterdamse Bos. De ring A-10 (S108) is binnen enkele minuten te bereiken en er is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Er is thans geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (vergunninggebied: Zuid 7).

DE VERENIGING
Het betreft een appartementsrecht in de actieve Vereniging van Eigenaars Bolestein 96-220. De maandelijkse servicekosten bedragen 171,- exclusief voorschot stookkosten ( 115,- per maand). De VvE wordt professioneel beheerd door Hoen Vastgoedbeheer.

ERFPACHT
De (gemeentelijke) erfpacht is afgekocht tot 31 juli 2067. De Algemene Bepalingen 1994 zijn van toepassing.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte circa 93 m;
- Ruim en zonnig balkon van circa 14 m;
- Actieve VvE met een professionele beheerder;
- Maandelijkse servicekosten bedragen 171,-;
- Voorschot stookkosten bedragen 115,- per maand;
- Volledig gesoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
- Warm water en verwarming middels blokverwarming;
- Erfpacht is afgekocht tot 31 juli 2067 (AB1994);
- Verklaring niet-eigen bewoning van toepassing.

**English text**

Spacious and well maintained 3-room apartment of 93 m with a balcony of 14 m on the south! English text below.

LAYOUT

Entrance of the apartment on the third floor is reached via the communal staircase of elevator. The hall gives access to all rooms. At the rear is the spacious living room of approximately 27 m with open kitchen. The kitchen is equipped with refrigerator, freezer, dishwasher, 5-burner gas cooker and a combination oven / microwave. From the living room and kitchen you cab reach the balcony of approximately 14 m south. Two bedrooms are located on the front. The large master bedroom measures about 15 m. The second smaller bedroom measures about 12 and has two closets. The separate toilet and bathroom are located in the middle of the apartment. The bathroom has a bath incl. hand shower, shower, sink cabinet with drawers and plumbing for washing machine. There is an extern storage room at the ground floor.

LOCATION
The apartment is located in Buitenveldert. Several shops, restaurants and other amenities are within cycling and walking distance such as the Zuidas, the Grootgelderlandplein, Spa Pure, VU hospital and Amsterdamse Bos. The ring A-10 (S108) can be reached within a few minutes and there is an excellent connection with the public transport. There is currently no waiting period for obtaining a parking permit (license area: South 7).

THE ASSOCIATION OF OWNERS
It concerns an apartment in the owners association "Bolestein 96-220". The monthly service costs are 171,-. The monthly heating costs are 115,-. The Owners Association is professionally managed by Hoen Vastgoedbeheer.

GROUND LEASE
The (communal) lease has been paid till July 31, 2067 (AB 1994).

DETAILS
- Surface area approximately 93 m;
- Spacious, sunny balcony of approximately 14 m;
- Active Owners Association with a professional manager;
- Monthly service costs 171,-;
- Monthly heating costs 115,-;
- Fully isolated and equipped with double-glazed windows;
- Annual lease is paid till to July 31, 2067 (AB1994);
- Declaration for non-home use apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder