Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bolestein 206 1081EB Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bewaar object
Bouwjaar
nvt

Omschrijving

ALGEMEEN
Zeer ruime parkeergarage in Amsterdam Buitenveldert, nabij het Amsterdamse Bos, om de hoek van de Amstelveenseweg en in de nabijheid van de Zuidas.

GARAGE
In dit gebied van Buitenveldert is betaald parkeren ingevoerd, wat de waarde van de garage ten goede komt. Buitenveldert is sterk in ontwikkeling met de Zuidas, dé Amsterdamse toplocatie voor wonen en werken op steenworp afstand. Ook met het oog op de toekomst dus een goede investering.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bolestein is gelegen in Buitenveldert op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid is zeer goed met zowel de auto (betaald parkeren voor de deur) als het openbaar vervoer (o.a. lijn 5 en 51).

BIJZONDERHEDEN
- Afmetingen: 605 cm lang en 380 cm breed.
- Actieve VvE, servicekosten € ,-.
- Vaste projectnotaris HMK Notarissen te Amsterdam.
- Er geld een aanbiedingsplicht binnen de VvE, de garagebox zal eveneens binnen de VvE moeten worden aangeboden.
- De VvE zal binnen 6 weken na de aanbieding kandidaten moeten aandragen, zonder gegadigden vervalt het recht van voorkeur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.