Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bolestein 496 1081EH Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 239.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

* Benedenwoning * Achtertuin op het zuiden * Eigen entree * Canon afgekocht tot 2067 * Nabij het Amsterdamse Bos *

Een heerlijk tweekamer appartement met een grote zonnige achtertuin op het zuiden in het groene Amsterdam Nieuw-Zuid. Gelegen in tuinstad Buitenveldert op loopafstand van het Amsterdamse Bos met alle denkbare voorzieningen in de omgeving. Het Groot Gelderlandplein is inmiddels het meest gewaardeerde winkelcentrum van Amsterdam en Station Amsterdam Zuid, wat men wil ontwikkelen tot het derde station van Nederland (na Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal) ligt zeer nabij gelegen.
Het appartement is praktisch ingedeeld en de ruime tuin is een ideale plek om heerlijk te vertoeven.
Zeker een bezichtiging waard!

Indeling:
Via de eigen entree bereikt je het tochtportaal. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot de badkamer voorzien van een wastafel en een douche. Op de hal bevindt zich het separate toilet voorzien van fonteintje en de inbouwkast. De open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de woonkamer, gelegen aan de achterzijde, bereik je de zonnige tuin. Een separate berging is aanwezig in de onderbouw van het complex.

Omgeving:
Het appartement ligt in een kindvriendelijke buurt. Lopend bent u binnen 5 minuten in het Amsterdamse Bos waar men heerlijk kan roeien en hardlopen of een dagje in Spa Resort "Zuiver" kan doorbrengen. Er zijn meerdere kinderdagverblijven en speeltuinen en zelfs een basisschool op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt aan de overkant van de straat. Winkelen wordt een beleving in het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, stadshart Amstelveen of in de Beethovenstraat. De Zuidas (Station Zuid), het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen op fietsafstand. Tramlijn 5 en 51 en diverse bussen stoppen in de directe omgeving en brengen u richting het Centraal Station, Amstelstation en de Eilanden. Met de fiets staat u met 20 minuten op de Dam. Diverse snelwegen (A10, A4 en A2) zijn op 5 minuten rijden.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: Circa 45 m2
- Inhoud: Circa 170 m3
- Bouwjaar: 1969
- Servicekosten: 160,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Eigendomssituatie: Canon vooruitbetaald tot 2067.
- Kadastrale gegevens: Gemeente Amsterdam AK AK 3679 A1
- Berging in de onderbouw
- Verwarming: blokverwarming
- Gedeeltelijk dubbelglas
- Er is een actieve VvE
- Oplevering: In overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-03-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.