Bolestein 506 1081EH Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 425.000 

Bewaar object

Omschrijving

* Benedenwoning * fraaie achtertuin (met achterom) op het zuiden * ca. 92 m * drie slaapkamers * eigen entree * canon afgekocht tot 2067 *

Een heerlijk vierkamer appartement met een grote zonnige achtertuin met achterom op het zuiden in het groene Amsterdam Buitenveldert op loopafstand van het Amsterdamse Bos.

Indeling:
U verkrijgt toegang tot het appartement via de eigen entree, tochthal met meterkast, toegang tot alle vertrekken.
De woonkamer is verbonden aan de semi-open keuken en via beide ruimten heeft u toegang tot de heerlijke achtertuin op het zuiden. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een eilandblok.
Het appartement is voorzien van een fraaie parketvloer.
Er zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan n grote slaapkamer en twee slaapkamers die op het moment in gebruik zijn als kinderslaapkamer. De kinderslaapkamers zijn indien gewenst vrij makkelijk weer aan te passen naar n grote slaapkamer. De badkamer heeft een ligbad, een douche, wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting en is volledig betegeld. Separaat gelegen treft u het toilet.

Omgeving:
Het appartement ligt in een kindvriendelijke buurt. Lopend bent u binnen 5 minuten in het Amsterdamse Bos waar men heerlijk kan roeien en hardlopen of een dagje in Spa Resort "Zuiver" kan doorbrengen. Er zijn meerdere kinderdagverblijven en speeltuinen en zelfs een basisschool op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt aan de overkant van de straat. Winkelen wordt een beleving in het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, stadshart Amstelveen of in de Beethovenstraat. De Zuidas (Station Zuid), het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen op fietsafstand. Tramlijn 5 en 51 en diverse bussen stoppen in de directe omgeving en brengen u richting het Centraal Station, Amstelstation en de Eilanden. Met de fiets staat u met 20 minuten op de Dam. Diverse snelwegen (A10, A4 en A2) zijn op 5 minuten rijden.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: Circa 92 m2
- Inhoud: Circa 290 m3
- Achtertuin: Circa 45 m2
- Bouwjaar: 1969
- Servicekosten: 232,- per maand inclusief voorschot stookkosten
- Eigendomssituatie: Canon vooruitbetaald tot 2067.
- Kadastrale gegevens: Gemeente Amsterdam AK AK 4319
- Berging in de onderbouw
- Verwarming: blokverwarming
- Volledig dubbel glas
- Er is een actieve VvE
- Oplevering: In overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Bolestein 506 1081EH Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

naar Bolestein 506 1081EH Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand