Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bolestein 646 1081EL Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bewaar object
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

For English translation see below!

In Amsterdam Buitenveldert, nabij winkelcentrum Groot Gelderlandplein en op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos ligt dit leuke 4-kamer hoekappartement met een ruim balkon gelegen op het westen. Dit appartement is werkelijk af!!

Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden (bewoners- en bezoekersvergunning zonder wachttijden te krijgen). Na 19.00u en in het weekend gratis parkeren.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree kunt u met de lift naar de derde etage. De woning is via de galerij bereikbaar.
Het appartement heeft een ruime woonkamer grenzend aan een riant balkon op het westen. Een aparte keuken met een prachtige, luxueuze hoogglans witte keuken voorzien van 5-pits gasfornuis met wokbrander, RVS afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi magnetron, vaatwasmachine en een prachtig granieten blad. Drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel en designradiator en een wasmachineaansluiting. Tevens is er een separaat toilet met fonteintje.

Ligging:
Buitenveldert ligt aan de Zuidkant van Amsterdam, met veel groen en parken, tussen het Amsterdamse bos en het Amstelpark, nabij de Zuidas maar ook op korte afstand van het chique Amsterdam Zuid en de bruisende Pijp met de Albert Cuyp en vele terrassen.
In de directe omgeving vindt u diverse winkels en winkelcentrum Gelderlandplein voor de dagelijkse boodschappen en een gevarieerd aanbod van (internationale) restaurants in de buurt. De woning heeft tevens een gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Het appartement is gelegen op de derde etage.
- Servicekosten € 280,-- inclusief voorschot stookkosten.
- Gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 2067.
- De vve wordt beheerd door Hoen Vastgoedbeheer.
- Volledig geďsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
- Warm water en verwarming middels blokverwarming.
- Er is een berging in de onderbouw.
- Aanvaarding in onderling overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In Amsterdam Buitenveldert, near shopping center 'Groot Gelderlandplein' and a stone's throw from the Amsterdamse Bos is this nice 4-room cornerapartment with a spacious balcony located on the west. This apartment is ready to live in!

There are sufficient paid parking options (residents 'and visitors' permits without waiting times). Free parking after 7 pm and in the weekend.

Layout:
Through the common entrance you can take the elevator to the third floor. The house is accessible via the gallery.
The apartment has a spacious living room adjacent to a large balcony on the west. A separate kitchen with a beautiful, luxurious high gloss white kitchen with 5-burner stove with wok burner, stainless steel hood, fridge / freezer, microwave, dishwasher and a beautiful granite top. Three spacious bedrooms and a modern bathroom with bath, shower, sink and design radiator and a washing machine connection. There is also a separate toilet with fountain.

Location:
Buitenveldert lies on the south side of Amsterdam, with lots of greenery and parks, between the Amsterdam forest and the Amstelpark, near the Zuidas, but also a short distance from the chic Amsterdam Zuid and the bustling Pijp with the Albert Cuyp and many terraces.
In the immediate neighborhood you will find several shops and shopping center Gelderlandplein for daily shopping and a varied selection of (international) restaurants in the neighborhood. The house is conveniently located to public transport and various roads

Particularities:
- The apartment is located at the third floor.
- Service costs € 280, - including heating costs.
- Located on leasehold land, canon surrendered to 2067.
- The vve is managed by Hoen Vastgoedbeheer.
- Fully insulated and equipped with double glazing.
- Hot water and heating by means of block heating.
- There is a storage room in the basement.
- Acceptance in mutual consultation.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement instruction is meant to apply an unambiguous way of measuring the usage area of the home. The Measurement instruction doesn’t completely preclude differences in measure results, because of for example, interpretation differences, rounding or restriction during the measuring process.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-02-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.