Bolstoen 2 a 1046AT AMSTERDAM, Sloterdijk III West

Bewaar object

Omschrijving

BOLSTOEN 2A TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Prachtige bedrijfsruimte te huur van circa 161 m≤ verkoopruimte op de begane grond en circa 159 m≤ kantoorruimte op de eerste verdieping. Het object bevindt zich op een goede zichtlocatie! Aan de linkerkant is het object voorzien van overheaddeur. Aan de zijkant bevinden zich 2 parkeerplaatsen die bij het gehuurde horen.


Bestemming:
Bedrijven die vallen in categorieŽn 2 tot en met 4 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen Sloterdijk III. Onder andere; fabrieken, bierbrouwerij, houtindustrie, drukkerij en wasserij.


Ligging en bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken met de auto en openbaarvervoer. Afrit 2 en 3 van de A5 zijn op slechts 3 minuten gelegen. Bushalte Bolstoen is op circa 60 meter afstand gelegen waar buslijn 231 stopt.


Oppervlakte:
319,66 m≤ V.V.O. (NEN 2580)


Bijzonderheden:
Gelegen op zichtlocatie langs de doorgaande weg Abberdaan.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geÔndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per 1 oktober 2018


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader overeen te komen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden Ė aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
Ä 37.500,- excl. BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-03-2018
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
320 m²
Opp bedrijfshal
320 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Kaart Bolstoen 2 a 1046AT AMSTERDAM, Sloterdijk III West

naar Bolstoen 2 a 1046AT AMSTERDAM, Sloterdijk III West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand