Bonaireplein 15 I 1058XA Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

-------Englisht Text below-------
Nette portiekwoning, met eigen opgang, gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek jaren dertig complex gelegen in de Baarsjes. Het betreft een driekamerappartement van ca. 69 m² met een balkon welke is gelegen op het westen. De woning ligt op eigen grond en is gelegen aan een gezellig rustig en bovenal groen pleintje.

Indeling:
Entree via de eigen opgang in de portiek op de eerste verdieping. Binnenkomst in de hal met gelijk links een slaapkamer aan de voorzijde van de woning, vervolgens de toegang tot de woonkamer met en suite de eetkamer. Ook vanuit de hal de toegang tot de moderne badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde vindt u de tweede slaapkamer met ruime opbergkast en de keuken met alle inbouwapparatuur en toegang tot het balkon welke is gelegen op het westen.

Omgeving
De woning is gelegen aan het rustige Bonaireplein in De Baarsjes in Amsterdam-West. Zowel het Vondelpark als het Rembrandtpark zijn op loopafstand. Ook op loopafstand vindt u de winkels voor de dagelijkse boodschappen op de Baarsjesweg, Overtoom of de Postjesweg. Restaurants en cafés zijn er in overvloed: De Foodhallen, café Edel, Café Oslo, Ron Blauw. Allemaal zijn ze te vinden in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
De verbinding met het openbaar vervoer is goed te noemen met de tramlijn 17 en buslijnen 15 en 247 op de nabijgelegen Hoofdweg. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op het Leidseplein. Via het Surinameplein en de S106 ben je binnen een paar minuten op de Ring A10 en qua parkeren valt dit stukje onder Vergunning gebied West 1.3 en op het moment van schrijven, 07-05-2019 is er géén wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Woonoppervlakte 69m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- 2 slaapkamers;
- Portiekwoning;
- Balkon op het westen;
- VvE bijdrage € 115,11;
- Professioneel beheerde VvE.
- Oplevering in overleg

-------English Text-------
Neat Apartment, with private entrance, located on the first floor of a characteristic 1930s complex located in the Baarsjes. It is a three-room apartment of approx. 69 m² with a balcony which is located on the west. The property is on own ground and is situated on a pleasantly quiet and above all green square.

Layout:
Entrance through the private entrance in the porch on the first floor. Entry into the hall with on the left a bedroom which is located at the front of the house, then access to the living room with the en suite dining room. Also from the hall access to the modern bathroom with shower, sink, toilet and washing machine connection. At the rear you will find the second bedroom with large storage closet and the kitchen with all appliances and access to the balcony which is located on the west.

Surroundings
The property is located on the quiet Bonaireplein in De Baarsjes in Amsterdam-West. Both Vondelpark and Rembrandtpark are within walking distance. Also within walking distance you will find the shops for daily shopping on the Baarsjesweg, Overtoom or the Postjesweg. There are plenty of restaurants and cafés: De Foodhallen, café Edel, Café Oslo, Ron Blauw. They can all be found in the vicinity.

Accessibility
The connection to public transport is good with the tram line 17 and bus lines 15 and 247 on the nearby Hoofdweg. You can reach Leidseplein in 10 minutes by bike. Via the Surinameplein and the S106 you will be on the Ring A10 within a few minutes and when it comes to parking this part falls under Permit area West 1.3 and at the time of writing, 07-05-2019 there is no waiting list for obtaining a parking permit.


Particularities:
- Own ground;
- Living area 69m² (NEN 2580 report available)
- 2 bedrooms;
- West-facing balcony;
- VvE contribution € 115.11;
- Professionally managed VvE.
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Inhoud
240 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder