Vorige | Volgende

Bonairestraat 30 III 1058XH Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Vraagprijs € 685.000 

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

*ENGLISH BELOW*

Ruim dubbel bovenhuis met brede woongedeeltes en boven een ruime overloop met vier op maat gemaakte slaapkamers. Bovendien beschikt het huis over een dakterras en een extra balkon grenzend aan de keuken.
De indeling is prettig omdat je bij elke kamer je eigen invulling kunt geven en dit maakt het tot een ruim aanvoelend gezinshuis.
De buurt is ideaal, want het is vanuit de binnenstad en van buiten af uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het een heel prettige en rustige leefomgeving, want rustig maar met de levendigheid van de stad om de hoek.
Het appartement ligt op eigen grond en is onderdeel van een goed lopende VvE.

Indeling
Eigen entree op de tweede verdieping. Trap naar de derde verdieping.

Hier is een ruime woonkeuken met keukenblok en grote eettafel.
In het midden is de badkamer met ligbad en wastafel, een toilet met fonteintje en een kastruimte.
Aan de voorzijde van het huis is een woonkamer over de hele breedte.
Een vaste trap voert naar de vierde verdieping.

De ruime open hal (met wasmachine en droger aansluiting) verbindt de vier slaapkamers en dakterras met elkaar.
In twee slaapkamers is een hoogslaper gemaakt in de nok. De master bedroom beschikt over een extra kastruimte met ook een wastafel.

Omgeving
Het appartement ligt in een rustige buurt, op loopafstand van vele winkeltjes, horeca en de gezelligheid van de Overtoom, Amstelveenseweg en de Kinkerstraat. Ook op loopafstand zijn het Vondelpark en het Rembrandtpark om te wandelen, te luieren of te sporten. Sporten kun je ook bij de Basic Fit en David Lloyd’s (paar minuten fietsen). Schuin tegenover de woning is een speeltuintje. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan.
Wanneer je in de buurt wilt borrelen of een koffie of gezonde Juice wilt drinken dan kun je goed terecht bij gelegenheden zoals het koffiententje Coffee en juices, café Oslo, Kost en Restaurant Edel.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse winkels waaronder de Albert Heijn aan de Postjesweg of een Jumbo, deze zijn op steenworp afstand van de woning te vinden.

Bereikbaarheid
Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ring A10. En er zijn zeer goede openbaar vervoer voorzieningen.

Bijzonderheden:
-EIGEN GROND
-Dubbel bovenhuis met vier slaapkamers
-Dakterras en mogelijkheid voor een tweede dakterras
-Actieve VvE, servicekosten EUR 172,79 per maand
-Dubbel glas
-Kunststof kozijnen
-CV ketel uit 2006
-Op loopafstand van winkels, Vondelpark, horeca
-Goed bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de ring A10
-Kosten parkeervergunning per jaar EUR 440,-
-Oplevering in overleg

*ENGLISH TEXT*
Lovely top floor duplex with wide living areas, above a spacious landing and four custom-made bedrooms. Moreover, the property has a roof terrace and an additional balcony adjacent to the kitchen.
The good, easy layout means you can give your own interpretation to each room and this helps to make it a spacious family home.
The neighborhood is ideal, because it is easily accessible from the city center as well as the edges of the city. In addition, it is situated in a great location that is both quiet, yet still has the vibrancy of the city around the corner.
The apartment sits on its own ground and is part of a good, ongoing VvE (Owners Association).

Layout
Own entrance on the second floor. Stairs to the third floor.
From here is the spacious kitchen/diner with fitted kitchen and a large dining table.
In the middle is the bathroom with bath and washbasin, a toilet with hand basin and cupboard space.
At the front of the house is a living room which measures over the entire width of the property.
A staircase leads to the fourth floor.
The spacious open hallway (with washing machine and dryer connection) connects the four bedrooms and roof terrace to each other.
In two of the bedrooms a loft bed is made in the ridge of the roof. The master bedroom has an additional cupboard space with a wash basin.

Surroundings
The apartment is in a quiet neighborhood, within walking distance of many shops, restaurants and the livelieness of the Overtoom, Amstelveenseweg and Kinkerstraat. Also, within walking distance, are the Vondelpark and the Rembrandtpark - great for walking, relaxing or exercising. You can even go to the gym at either Basic Fit or David Lloyd’s (a few minutes by bike). Diagonally opposite the house is a playground. You can reach the Jordaan in 10 minutes by bike.
If you want to go for an evening drink, a coffee or a healthy juice in the neighborhood, there are cafes and bars such as the ‘Coffee en juices’, ‘Cafe Oslo’, ‘Kost’ and ‘Restaurant Edel’.
For groceries you can go to Albert Heijn on the Postjesweg or a Jumbo supermarket can be found just steps away from the house.

Accessibility
You can reach the A10 ring road in 5 minutes by car. And there are very good public transport facilities.

Particularities:
-OWN GROUND
-Top floor duplex with four bedrooms
-Active VvE, service costs EUR 172.79 per month
-Double glazing
-Plastic frames
-Central heating boiler from 2006
-Within walking distance of shops, Vondelpark, restaurants
-Goodly accessible from the city center and from the A10 ring road
-Cost of parking permit per year EUR 440
-Delivery in consultation

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder