Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bongart 28 1082BB Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Bewaar object

Omschrijving

RIANTE EENGEZINSWONING VAN CA. 139 M2 (BVO 166 M2) BESTAANDE UIT 3 WOONLAGEN MET 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN EEN ZONNIGE ACHTERTUIN, GEHEEL VOORZIEN VAN SCHIPHOL ISOLATIEGLAS, GELEGEN IN EEN RUSTIGE BUURT IN BUITENVELDERT!

Deze aangename woning is gebouwd in 1960 en is gelegen op erfpachtgrond met een vaste lage canon. Opvallend is de goede indeling waarbij met name de 5 slaapkamers allen goed van formaat zijn. Daarbij beschikt de woning over zowel een ruime voortuin en een ruime en zonnige achtertuin. Door de ideale ligging van beide tuinen kunt u de gehele dag van de zon genieten.

Het is mogelijk een uitbouw te realiseren aan de achterzijde waarmee u de woning van nog meer meters kunt voorzien.

Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen op loopafstand, alsook divers horeca-aanbod en openbaar vervoer. Scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten treft u tevens in de nabije omgeving aan. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en de woning ligt zeer centraal t.o.v. het centrum van Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en snelwegen A9 en A10.

INDELING
Via de fraai betegelde voortuin bereikt u de eigen entree. Het tochtportaal is voorzien van de meterkast en biedt de glazen deur toegang tot de hal vanwaar alle woonlagen te bereiken zijn. In deze hal bevindt zich nog een separaat toilet alsmede een goede berg/garderobekast met de c.v. opstelling.

De begane grond beslaat de lichte woonverdieping waarbij het zitgedeelte aan de voorzijde is gelegen en de achterzijde de open woonkeuken beslaat. Te midden van deze woonlaag is een werkende haard gelegen en bieden de openslaande deuren toegang naar de zonnige tuin aan de achterzijde.

De tuin is op het westen gelegen en is grotendeels voorzien van bijzonder grote tegels en deels van gras. Naast de tuinkast bevindt zich hier nog een ruime schuur en een achterom.

De open keuken is uitgevoerd met witte kasten en lades en een houten aanrechtblad. Grotendeels voorzien van inbouwapparatuur met in het bijzonder een riant “Smeg” fornuis.

Via de houten trap bereikt men de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot maar liefst vier slaapkamers en de eerste badkamer. Aan weerszijde bevindt zich een ruime slaapkamer alsmede een tweede slaapkamer van normaal formaat. De ruime kamer aan de achterzijde is voorzien van automatische zonwering, de ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van airco. Beide slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang tot een knus balkon, gelegen op het oosten.

De badkamer is uitgevoerd met een antraciet vloertegel en grotendeels een witte wand. Voorzien van een ligbad, een separate douche, een toilet, een handdoekradiator en een wasbak.

Een extra toegang op de overloop leidt naar de tweede en bovenste verdieping. Deze ruimte beslaat de vijfde slaapkamer en is doorzon gelegen. Deze ruime (slaap)kamer beschikt over een eigen badkamer en is in een gelijke uitvoering als eerder genoemde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een toilet, een douche, een handdoekradiator en een wastafel. Tevens bevindt zich in de badkamer de wasmachineaansluiting.

De begane grond is voorzien van een originele houten vloer waarbij de keuken van een tegelvloer is voorzien, de slaapverdieping op de eerste woonlaag is voorzien van een fraaie eiken houten vloer en de bovenste woonlaag is voorzien van een laminaat vloer.

De gehele woning is voorzien van Schiphol isolatieglas.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt op goede locatie in een rustige straat. Gelegen tussen het Amsterdamse Bos en het Amstelpark alwaar u heerlijk kunt recreëren. De buurt heeft goede voorzieningen zoals scholen (o.a. International School), opvang en sportfaciliteiten. Tevens is er een goed aanbod van winkels en horeca. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (o.a. bussen, trams 5 en metro 51) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar Ringweg A-10.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. zaterdag en zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning en mogen er 2 vergunningen per adres worden verstrekt (gegevens per 12 maart 2018, vergunningsgebied Zuid-7 (Buitenveldert).

BIJZONDERHEDEN
- Goed ingedeelde gezinswoning van 139 m2
- Mogelijkheid tot uit-/aanbouw
- Voorzien van vijf goede slaapkamers
- Voorzien van twee moderne badkamers
- Ruime voor– en achtertuin en balkon aan de voorzijde
- Achtertuin voorzien van ruime schuur en extra tuinkast
- Vaste lage erfpachtcanon
- Ideale ligging
- Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
170 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Bongart 28 1082BB Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

naar Bongart 28 1082BB Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand